![]() |
Στεγανή
Τώρα που πλησιάζει ο χειμώνας, το θέμα της στεγανής γίνεται ξανά επίκαιρο. Πόσοι από εμάς έχουν στεγανή;
Αναφέρομαι πιο πολύ στην χρήση της στεγανής για recreational βουτιές. |
Απάντηση: Στεγανή
Ψήφισα "Δεν έχω αγοράσει αλλά θέλω" και θέλω για 3 λόγους,
θέλω γιατί κάθε βουτιά μου είναι γύρο στα 90 λεπτά, θέλω για να μπορώ και το χειμώνα να κάνω διπλές, θέλω γιατί δεν μου αρέσει το κρύο. |
Ψήφισα "έχω αγοράσει ήδη" (παρόλο που δεν ήθελα!)
και ο χειμώνας παύει να υφίσταται..... |
«Δεν έχω αγοράσει αλλά θέλω»!!!!!
Μακάρι να είχα μόνο τρεις λόγους για να πάρω στεγανή |
|
Αν και το έχω σκεφτεί αρκετές φορές, δεν έχω ψηθεί ότι μου χρειάζεται. Μέχρι στιγμής οι συνδιασμοί κομματιών ανάλογα την εποχή αποδίδουν μιά χαρά.
|
Από τι βλέπω πάντως οι τιμές στην Ελλάδα δεν είναι πολύ πιο ακριβές σε σχέση με το εξωτερικό, ειδικά εάν τις συγκρινουμε με το παρελθόν ;)
|
Παράθεση:
Ψηφισα ΝΑΙ..... AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ.......:D Μιας και μιλαμε για Dry suit, στην γνωστη εκθεση DEMA που θα διοργανωθει φετος στο Orlando, η Waterprοof για τους ''οπαδους'' της εχει μια εκπληξη.... την παρουσιαση ενος καινουργιου μοντελου, telescope torso (αλλα DUI...:D), στην κυριολεξια καλο..... Το.......ονομα αυτης ξεκινα απο Α και τελειωνει παλι σε Α........ Υπομονη.....! |
Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να αγοράσεις N.Diver στην Ελλάδα κατά παραγγελία; Εννοώ να την παραγγείλει ο αντιπρόσωπος στο εργοστάσιο βάση των σωματομετρικών σου διαστάσεων.
|
Παράθεση:
Mεχρι να σου απαντησει κανενας Thanos, YAN, N.Karatzas, Physalia, κλπ, κλπ....Υπαρχει Δοξα το Θεο αρκετος κοσμος...:D Στο 2109619495 ο αντιπροσωπος της N.D, θα σου πει εαν οντως κανουν ''Made To Measure'' παραγγελειες......... Normoxic. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 09:38. |