![]() |
Τον έλεγαν Πάουλ (το χταποδι) και έκανε ποδοσφαιρικές προβλέψεις
.........προς το παρών γκο γκάνα γκο !!!!! και θέλω να δω τι θα υποστηρίξεις στον τελικό όταν o Ζιλμπέρτο θα φοράει το περιβραχιόνιο. Καλός και ο d10s αλλά ....... δεν γίνετε αλλιώς.:2drunk::2drunk::2drunk:
|
Απάντηση: Τον έλεγαν Πάουλ (το χταποδι) και έκανε ποδοσφαιρικές προβλέψεις
Παράθεση:
@ Big Blue Εγώ στα έλεγα από το ποστ #4. Άντε εμένα δεν με άκουσες, αλλά να μην ακούσεις και το χταπόδι :p |
|
Παράθεση:
Έλα ρε Γιώργο, τα χταπόδια θα πιστεύουμε τώρα; :p:D |
Παράθεση:
Ο μπαγάσας το έπιασε κι΄ αυτό. Φοβερή επιτυχία, 100% :D Τα τελευταία νέα του Πάουλ, του χταποδιού ντε, είναι ότι αφ΄ ενός φοβάται για την ζωή του, αφ΄ ετέρου έχει δεχθεί σοβαρές προτάσεις να κάνει καριέρα στην πολιτική......:thumbup: |
Αντε να δουμε και τον τελικό! :rofl:
|
Παράθεση:
|
Εντάξει γνωρίζω, το έχουμε ξεσκίσει το θέμα αλλά δεν αντέχω. Ο Paul έδωσε τα προγνωστικά και μάλιστα live στις παγκόσμιες ειδήσεις. :D
Στον μικρό τελικό, Γερμανία - Ουρουγουάη, περνάει η Γερμανία. Άντε πάλι, κάτι είναι κι΄ αυτό. Στον μεγάλο τελικό, Ισπανία - Ολλανδία, περνάει η Ισπανία. :( ![]() Μεγάλη φίρμα ο Πάουλας ...... :D |
Ωχ! μας μετέφεραν. Δεν μπορούν ούτε ν' ακούν για ποδόσφαιρο αυτά τα παιδιά ... :p
Δεν μου λέτε κύριε διαχειριστά, γιατί "Τον έλεγαν ... και έκανε ..."? Μάθατε κάτι? Πήγε τελικά στα κάρβουνα ο Πάουλ? :lipsrsealed: :confused: |
Παράθεση:
Παράθεση:
Φαντάζομαι από τώρα και τα βιβλία που θα βγουν προς τιμή του στο μέλλον: "Τα οκτώ πόδια του Προφήτη (στα κάρβουνα με ουζάκι)" ή τίτλους εφημεριδων: "Σκοτεινή συνομωσία στο ενυδρείο: Οι προφητείες σκοτώνουν τον προφήτη" :p |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:35. |