Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-03-08, 15:30
Το avatar του χρήστη Manta
Manta Manta is offline

Περιοχή: Κύπρος
Απάντηση: Τετραήμερη εκδρομή στην λίμνη κρεμαστών.

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Zin Εμφάνιση μηνυμάτων
...
Νομίζω οτι οι περισσότεροι ερασιτεχνες αυτοδύτες που εχουν περίπου 1 χρόνο το πτυχίο τους δεν ειναι τόσο «καλά» εξοπλισμενοι (και μιλάω για διπλές μπουκάλες, στεγανή στολη κτλ.)

Αυτή ειναι η αποψή μου.. μπορεί να κάνω και λάθος.. μπορεί να ειμαι η μόνη που δεν εχω όλο τον εξοπλισμό και να αποτελώ εξαιρεση.. αν ειναι ετσι συγνώμη για την παρεμβαση
Αν κατάλαβα καλα οι 2 μπουκάλες είναι για να χρησιμοποιήται 1 μπουκάλα στη κατάδυση ενω η δευτερη θα γεμίζει στο κομπρεσερ. Αν θα κάνει κρύο τόσο κρύο ή οχι που να χρειάζεται οπωσδήπορε στεγανή δεν ξέρω αλλά ο Χρήστος λέει ότι δεν είναι απαραίτητη προυπόθεση.
Σίγουρα δεν αποτελείς εξαίρεση στο ότι δεν έχεις όλο τον εξοπλισμό. Ούτε εγώ έχω πάντα όλο τον εξοπλισμό που χρειάζομαι, κάτι που χρειάζομαι το δανείζομαι (αν μπορώ) ή νοικιάζω!

Δυστηχώς εδώ δεν υπάρχουν τέτοιες δυνατότητες κατάδυσης σε οργανωμένο σύνολο και άν γίνονται, γίνονται μεταξύ φίλων και δεν μπορούν όλοι να πάρουν μέρος

Φυσικά μπορεί να κατάλαβα και λάθος

Why can't I just dive more often!

http://www.postimage.org/aV2OmUL0.jpg
Απάντηση με παράθεση