Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-03-08, 09:04
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI
Απάντηση: Αυτή η φώκια μου τη δίνει στα νεύρα

Πρωσοπικη μου αποψη ειναι οτι δεν λετε διαφορετικα και ξεχωριστα πραγματα . Ας μην αρχισουμε , με την ευκαιρια της προσφυγης του Υδραι'ι'κου Συλλογου , αντιπαραθεσεις μεταξυ των δικων μας Συλλογων (δικοι μας = οσοι εχουν να κανουν με την αυτονομη καταδυση τιποτα δεν ειναι ιδιοκτησια μου) . Οπως πολυ σωστα γραφεις Γιαννη , ο Τηθυς εχει χρεος να αλλαξει την εικονα και την σταση του κοσμου απεναντι στην αυτονομη καταδυση . Καπου εκει βρισκεται και η ΕΑΘ και γι αυτο (μιλω σαν Ελληνας πολιτης και οχι μεροληπτωντας υπερ ή κατα Συλλογων) αν θελετε , συνεργαστειτε για καποια τετοια σοβαρα θεματα . Αλλιως , απλα ας συνεχισει ο καθε ενας την πορεια του και ας συνεισφερει οσο περισσοτερο μπορει στον κοινο αυτον σκοπο . Ας μην ψαχνουμε για αρχηγικες θεσεις και ας μην μειωνουμε τις προσπαθειες των αλλων , ειτε Συλλογων ειτε ατομων . Δεν οδηγει , παρα μονο στην ολοκληρωτικη απαξιωση ολων αυτων των Συλλογων ή φορεων απο το ευρυ κοινο . Με απλα λογια , ο Ελληνας ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΠΙΑ τα μαλλιοτραβηγματα για τις πρωτιες . ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ .
Τετοιοι που ειμαστε η λεξη Συλλογος κοντευει αν αποκτησει την εννοια φρικτου νοσηματος (κατι σαν το "αρμοδιος" , "προεδρος" , "μεσαζων" κλπ) .
Αν κανω λαθος , λυπαμαι , αν και δεν νομιζω πως πεφτω εξω .
Απάντηση με παράθεση