Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-03-08, 10:42
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI
Απάντηση: Αυτή η φώκια μου τη δίνει στα νεύρα

Μααα , Φοιβο , δεν ειπα οτι καποιος προσπαθει να προβληθει προσωπικα μεσα απο το forum ή απο τον Συλλογο και λυπαμαι να σε στεναχωρησα , κανοντας σε - σας να πιστεψετε οτι επιτιθεμαι σε οποιονδηποτε . Μαλλον κατι στον τροπο μου παρεξηγηθηκε . Δεν εχω τιποτα προσωπικο εναντιον κανενος . Φυσικα και σαν Τηθυς εχετε δειξει εξαιρετικο προσωπο . Φυσικα και ειμαι μαζι σας στις προσπαθειες σας , ακομα και αν δεν ειμαι μελος του Συλλογου σας και , οπως σας εχω πει και σε προσωπικο επιπεδο , με ενδιαφερει να συμμετεχω και να βοηθω οπου μπορω . Ολα αυτα ισχυουν λογω του σεβασμου που μου εμπνεει το οραμα των Συλλογων αυτων . Αρα , αδικα στεναχωριεσαι βρε !!
Δυστυχως πολλες φορες τα λογια μου παρεξηγουνται , και μερικες φορες δημιουργω αντιπαθειες , οπως εχει γινει στην ΕΑΘ , επειδη ο τροπος και αυτα που λεω δεν αρεσουν , δεν βολευουν , δεν συμφερουν ή οτιδηποτε αλλο . Εννοειται οτι ο σκοπος μου δεν ειναι αυτος .
Για την ουσια της κατα λαθος παρεξηγησης , ο Μιλτος δεν εχει καμμια σχεση με τα γραφομενα μου , σου στελνω το τηλ μου σε pm , στειλε αν θελεις το δικο σου για να σου τηλ. το συντομοτερο δυνατον .
Απάντηση με παράθεση