Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-03-08, 23:22
Το avatar του χρήστη Σώτος Χριστοδούλου
Σώτος Χριστοδούλου Σώτος Χριστοδούλου is offline

Περιοχή: Κύπρος
Απάντηση:

Αυτό θα πει εξέλιξη. Έχετε και εσείς διαπιστώσει ότι τα νούμερα έχουν αρχίσει να ψήνονται με το μαγείρεψε - μαγείρεψε?

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο seafarer Εμφάνιση μηνυμάτων
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΥΔΡΑΣ ''Η ΥΔΡΑΊΊΣΑ ΦΩΚΙΑ''

Οικολογοι Υδρας
Αλλά φίλοι κακά τα ψέματα, το 80% των αυτόνομων δυτών καταδύονται για να ψαρέψουν.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Physalia Εμφάνιση μηνυμάτων
Υπάρχει σχετικό άρθρο της Ελένης Σιάτρα στο Thalassa Magazine, Τεύχος 37, Ιανουάριος 2005.
Το αντιγράφω από την παραπάνω διεύθυνση: ...

(Το άρθρο υπάρχει ολοκληρωμένο στο έντυπο τεύχος του περιοδικού)...

Όσο για τις θέσεις που εξέφρασε ο κ. Τσακίρης, ούτε λίγο ούτε πολύ εμφάνισε «οικολόγους» τους αλιείς, σε αντίθεση με τους δύτες αυτόνομης κατάδυσης οι οποίοι δημιουργούν τεράστια αναστάτωση στις φωλιές των ψαριών (!) και εν γένει στο θαλάσσιο οικοσύστημα, επισημαίνοντας μάλιστα ότι «το 99% των αυτόνομων δυτών αντί να κάνουν καταδύσεις αναψυχής, όπως ισχυρίζονται, ψαρεύουν ψάρια, δημιουργώντας τεράστια ανισορροπία στο ήδη ευπαθές θαλάσσιο οικοσύστημα, σκοτώνοντας τα ψάρια που αναπαράγουν τη ζωή στο βυθό!»
Συνεχίστε μεγάλε Τσακίρη να κόβετε. Είστε στο σωστό δρόμο. Πάτε πολύ καλά!!!!

Και μη μου πείτε σας παρακαλώ ότι σας ενοχλούν οι ειρωνίες από ανώνυμους δύτες. Διότι και επώνυμος είμαι αλλά και οι ειρωνίες μου ωχριούν μπροστά στην πλάνην οικτράν την οποίαν πλανάστε ή μάλλον δεν πλανάστε αλλά έχετε απόλυτην επίγνωσιν πλην όμως για τους δικούς σας ιδιοτελείς λόγους θέλετε να παραπλανήσετε και άλλους! ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σώτος Χριστοδούλου : 16-03-08 στις 23:30.
Απάντηση με παράθεση