Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-03-08, 08:20
Το avatar του χρήστη Σώτος Χριστοδούλου
Σώτος Χριστοδούλου Σώτος Χριστοδούλου is offline

Περιοχή: Κύπρος
Απάντηση: Αυτή η φώκια μου τη δίνει στα νεύρα

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο HYDRAECOLOGISTS Εμφάνιση μηνυμάτων
Μην ξεχνατε οτι ουσιαστικα ο διαλογος που κανουμε, ειναι οτι εμεις απαντουμε σε ολους εσας, το γεγονος αυτο δημιουργει μια ανισορροπια.

Ξεκαθαρισουμε, λοιπον, οτι τα κεφαλαια γραμματα δεν υποδηλωνουν οργη, απλα χαρην συντομιας γραφουμε ετσι.

Επισης επισημαινουμε οτι δειχνετε εξαιρετικη ανοχη στις δικες σας απαντησεις, που συχνα εχουν εντονο, προκλητικο και απειλητικο υφος, ενω δεν δειχνετε καμια ανοχη στις δικες μας απαντησεις, παρολο που σχεδον καθε φορα, ανοιγετε το διαλογο υπο μορφη επιθεσης και συχνα με ανακριβεις ισχυρισμους.

Για τα υπολοιπα ζητηματα που εχουν τεθει, θα σας απαντησουμε συνολικα ξανα, εν ευθέτω χρόνω.

Σωζήτα Γκουντούνα

μελος του Συλλογου Οικολογων Υδρας η «Η Υδραίισα Φώκια»

και η δημιουργος του blog http://hydraseal.blogspot.com
Κύριες και κύριοι μέλη του Συλλόγου Οικολόγων Ύδρας "Η Υδραίισα Φώκια":

Μου έχει προκαλέσει τρομερή εντύπωση το γεγονός πως:

Τηρείτε μια ιδιαίτερα επιθετική στάση χαρακτηρίζοντας ερωτήσεις ως λανθασμένες ερωτήσεις ή συκοφαντικές δυσφημίσεις. Το να χαρακτηρίζει κανείς μια ερώτηση ως συκοφαντική δυσφήμιση δεν είναι στοιχείο που συμβάλει στην διατήρηση ενός διαλόγου.

Δεν έχετε τεκμηριώσει με κανένα κοινά αποδεκτό τρόπο τους ισχυρισμούς σας που χαρακτηρίζουν τους αυτοδύτες ως παράνομους αλιείς. Εμείς δεν το δεχόμαστε αυτό, το θεωρούμε προσβλητικό και σας καλόυμε πάραυτα να απαντήσετε με σοβαρότητα.

Δεν έχετε εξηγήσει επαρκώς ώστε να καταλάβουμε και εμείς γιατί θεωρείτε το νόμο περι καταδύσεων αναψυχής ώς "θαλασσοκτόνο νόμο".

Δεν τοποθετείστε σε παρεμφερή θέματα που προκύπτουν από τα δικά σας γραφώμενα όπως είναι η τακτική του ενταφιασμού των καμένων λαδιών στις χωματερές των νησιών, ενώ ονομάζετε τους εαυτούς σας οικολόγους.

Αντί λοιπόν να ασχοληθείτε με την ουσία του διαλόγου μας και την ουσία της διαφωνίας μας έχετε παρασυρθεί σε μια αντιπαράθεση νιώθωντας υποχρεωμένοι να υπεραμύνεστε του έργου σας. Και γω λοιπόν αφού το θέτετε έτσι έχω τιμηθεί από την Ελληνική Δημοκρατία, τον προκαθήμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Κύπρου, και πολλούς άλλους φορείς για τη συμβολή μου σε μια εθνική υπόθεση. Τι σημαίνει αυτό? Σίγουρα δεν σημαίνει πως έχω δίκαιο σε όλες μου τις τοποθετήσεις. Κάπου θα έχω και γω λάθος και κάποιοι θα με διορθώσουν ή έστω θα διαφωνίσουν μαζί μου γιατί οι θέσεις μου καποτε κάποιους θα προσβάλουν, είτε τους ίδιους είτε αυτό που αντιπροσωπεύουν. Εσείς λοιπόν εισέρχεστε σε ένα χώρο που έχετε εξυβρήσει από πριν με διάφορα επίθετα και με ξεκάθαρες πολεμικές τοποθετήσεις και γνωρίζετε ότι ο διάλογος θα είναι κάπως οξύς. Με την πρώτη δυσκολία καταφεύγετε σε απειλές του στυλ "αυτή είναι η τελευταία φορά που απαντάμε και ακολούθως θα απευθυνθούμε στην διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος". Εισέρχεστε δηλαδή σε μπαρουταποθήκη με ένα αναμμένο δαδί προκαλώντας και πυροδωτόντας αντιδράσεις και απορείτε και απο πάνω γιατί αντιδρούμε.

Κύριοι απαντήστε στην ουσία του διαλόγου και αφήστε το έργο σας εκτός αυτού του διαλόγου. Αν ήταν να παραθέσουμε ο καθένας το οικολογικό του έργο εδω πέρα θα γράφαμε ένα πολύτομο σύγγραμμα με τα βαρετά επιτεύγματα μας.
Απάντηση με παράθεση