Αν και ίσως μιλάμε σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος η αγάπη μας για τη θάλασσα και τον τόπο μας μπορεί να αποδειχθεί ένα κοινό που μπορεί να σταματήσει την αντιπαράθεση και να μπούμε σε ένα εποικοδομητικό διάλογο για την επίτευξη στόχων που αμφότεροι πιστεύουμε ότι είναι
βασικοί για τη σωτηρία της θάλασσας, των υδρόβιων και της χώρας μας γενικότερα...
Για να γίνει αυτό όμως θεωρώ βασικό (και πιστεύω το ίδιο θα πούν και οι συμφορουμίτες μου)
-να αποσύρετε το δημοσίευμά σας περί θαλασσοκτόνου νόμου και περί της πλειοψηφίας των αυτοδυτών=ψαράδων.Πάνω από όλα πάντως να πιστέψετε ότι δεν κινδυνεύετε από τους αυτοδύτες
-να μας διαβεβαιώσετε για τις αγαθές προθέσεις σας και εμείς θα σας πιστέψουμε αν αλλάξετε ρότα... Ο σκοπός που σας ρώτησα για τις επιδοτήσεις είχε να κάνει με το ότι θα ήθελα να πειστώ ότι οι θέσεις που αφορούν εμάς είναι δικές σας και των μελών του συλλόγου σας. Τότε θα μπορούσαμε να σας πείσουμε ίσως για το ότι λατρεύουμε τη θάλασσα και τους κατοίκους της. Αυτό άλλωστε το διαπιστώνει και ο πλέον άσχετος περιπλανόμενος στο φόρουμ. Αν όμως για παράδειγμα έχετε ανταποδοτική σχέση με κάποιους σε κάποια υπηρεσία ή Υπουργείο που σας επιδοτούν και δεν θέλουν να ακούνε για αυτοδύτη τότε μάλλον δεν πρέπει να πείσουμε εσάς αλλά αυτός οπότε άστο καλύτερα...Πείστε μας ότι οι δημοσιεύσεις στις εφημερίδες τόσα χρόνια γίνονται από εσάς και μόνο και όχι σε συνεργασία με πρόσωπα που αν και εργάζονται στην Εναλίων δεν θέλουν ούτε να ακούσουν για εμάς και πορευόμαστε μαζί. Εσείς ξεκινήσατε να μας κατηγορείτε. Αναθεωρήστε και τα πράγματα θα αλλάξουν

Όσον αφορά τις επενδύσεις στη Δοκό απλά σας ρώτησα κάτι που μου απαντήσατε ότι δεν γνωρίζετε, αυτό με καλύπτει. Όχι όμως ότι δεν έχει προταθεί κάτι τέτοιο, το πουλάκι που μου το σφύριξε και αξιόπιστο είναι και ήταν και παρών... Εγώ δεν λέω ότι είμαι κατά σε κάτι τέτοιο, μπορεί να είμαι και υπέρ, απλώς αναρωτήθηκα αν το είχατε ακούσει... Το να αποκλείετε να γίνει κάτι τέτοιο επειδή η Δοκός είναι κυρηγμένος αρχαιολογικός χώρος κλπ κλπ συγνώμη αλλά το ακούω βερεσέ. Στην Ελλάδα και του σπανού τα γένια γίνονται. Και ο Θεός να μας φυλάει από την κρατική αυθαιρεσία.
Μπορεί να μετράει η γνώμη σας στο Υπουργείο Πολιτισμού ...
"Υστερα απο παρεμβαση του Συλλογου Οικολογων Υδρας στο Υπουργειο Πολιτισμου εγκριθηκε η ανευ ανταλλαγματος παραχωρηση στο Δημο Υδρας της απλης χρησης του αιγιαλου και παραλιας των εξης περιοχων της νησου Υδρας Μικρο Καμινι, Βλυχος, Πλακες Βλυχου, Μπιστι και Αγιος Νικολαος.
Η παραχωρηση εγινε με σκοπο την απευθειας εκμεταλλευση τους απο το Δημο ή τη χορηγηση αδειων εκμεταλλευσης σε ιδιωτες υπο συγκεκριμενους ορους".
http://hydraseal.blogspot.com/2007/03/6.html
... αλλά ΥΠΕΧΩΔΕ Αργοσαρωνικού δεν είσαστε...