Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-03-08, 03:04
fivos fivos is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα, Αγ.Ανάργυροι
Απάντηση: Που είναι οι δύτες οέο;

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο GKAM Εμφάνιση μηνυμάτων
Τις προάλλες συνάντησα πάλι ένα κλασσικό cartoon strip που περιγράφει τον κόσμο των ΙΤ projects με (κωμικοτραγική) ακρίβεια.
(...)
Γιατί δε μου δίνετε την ρόδα μου;
/GKAM
Γνωστό και κλασικό το cartoon strip
Θα σου απαντήσω λοιπόν κι εγώ με όρους IT Projects:
Γιατί τη ζήτησες μόλις τώρα, πιθανώς την θέλεις χτες και το ιδανικό θα ήταν να φέρεις κι εσύ τη ρόδα για να βάλει και κάποιος άλλος το σχοινί

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο GKAM Εμφάνιση μηνυμάτων
...μπορεί να ξεκινήσει κανείς με πιο απλά βήματα και να χτίσει πάνω σε αυτά. Το forum μπορεί να λειτουργήσει σα μια πλατφόρμα δραστηριοτήτων και διοργάνωσης καταδύσεων μεταξύ των μελών, χωρίς να χρειάζεται για τα πάντα η σφραγίδα ενός συλλόγου.
Εγώ είμαι μαζί σου, δεν χρειάζεται για τα πάντα κεντρική διοργάνωση από το σύλλογο. Ο σύλλογος μπορεί να δώσει μέσω του forum το έναυσμα.
Αντίστοιχες ιδέες για δραστηριότητες μπορείς να διαβάσεις και στα πρακτικά της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου.

Το ιδανικό θα ήταν να δημιουργηθούν ομάδες ειδικού ενδιαφέροντος που να δρουν σχετικά αυτόνομα και ο σύλλογος ευχαρίστως να τις υποστηρίξει (π.χ. υποβρύχια φωτογραφία, σπηλαιοκατάδυση, ναυαγιοκατάδυση κλπ).

Οι γενικές ιδέες είναι εύκολες και στο χαρτιά θα μπορούσαμε να συζητάμε ώρες γι αυτά.
Για να γίνουν όμως πράξη σημαίνει ενδιαφέρον και διάθεση χρόνου και ενέργειας και γι αυτό δεν φτάνει ένας άνθρωπος ή δύο.

Δεν ξέρω αν είσαι στην Ελλάδα αυτό τον καιρό αλλά θα μπορούσα π.χ. να σου προτείνω ευθέως μια και σου αρέσουν τα ναυάγια να αξιοποιήσεις την εμπειρία σου οργανώνοντας ένα workshop για έμπειρους δύτες το οποίο να ακολουθηθεί από 3-4 προγραμματισμένες βουτιές σε γνωστά και προσιτά ναυάγια.
Για να μην παρεξηγηθώ: δεν μιλάω για εκπαίδευση γιατί εκεί αλλάζουν τα πράγματα και υπάρχουν διαφορετικές ευθύνες - μιλάω απλά για μετάδοση αυτού που αγαπάς και μιας "ειδικής εμπειρίας" από την μεριά σου σε ήδη έμπειρους και εκπαιδευμένους δύτες για τη δημιουργία μιας ομάδας ειδικού ενδιαφέροντος.
Θα σε ενδιέφερε?
Έχεις τον απαραίτητο χρόνο?

Επίσης, το γεγονός ότι σ' αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα που άνοιξες, συμμετέχουμε -προς το παρόν- μόνο 4 άνθρωποι το θεωρώ αποθαρρυντικό.
Που είναι οι υπόλοιποι?
Όχι πράξεις δεν βλέπω, αλλά ούτε ιδέες δεν έχει ρίξει κανένας...
Τα περιμένουν όλα έτοιμα από 5-6 ανθρώπους για να έρθουν μετά απλώς να συμμετέχουν?
Ελπίζω όχι...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 22-03-08 στις 03:08.
Απάντηση με παράθεση