Απάντηση: Που είναι οι δύτες οέο;
Καλησπερα,
εχοντας ξεκινησει δυο φορες να γραφω απαντηση για το συγκεκριμενο θεμα, το εχω μετανιωσει (μαλλον κακο θα εκανα παρα καλο) οποτε περιοριζομαι στα εξης:
ο συλλογος πρεπει να οργανωνει σε συχνη βαση κοντινες εκδρομες που θα μπορουν να συμμετεχουν ολοι, σε μερη που ειτε τα ξερουμε ειτε ειναι καινουρια. Σκοπος του συλλογου πρεπει να ειναι η δημιουργια πιο στενων προσωπικων σχεσεων, μεταξυ των μελων του περα απο αυτες του διαδυκτιου. Σε αυτες τις εκδρομες θα εχουν την δυνατοτητα και αλλοι αυτοδυτες, που πολυ πιθανον να εχουν επιλεξει το ιδιο μερος για να καταδυθουν, να δουν οτι υπαρχει πραγματικα ενας συλλογος που κατι μπορουν να περιμενουν απο αυτον. Μαλλον ειναι και ο πιο σιγουρος τροπος για προσελκιση νεων μελων.
Οι πιο εξειδικευμενες μορφες καταδυση θα ερθουν με τον καιρο. Δεν μπορω να δω πως ο Γιωργος θα μπορουσε να παρει μια ομαδα αυτοδυτων(που επειδη ειναι ο Γιωργος πιθανον να προσελκυσει μεγαλυτερο αριθμο) που δεν τους γνωριζει και να κανουν 4-5 ακομη και ευκολα ναυαγια. Πως θα μπορουσε ο ιδιος να χαρει κατι τετοιο;
Τα ιδια ισχυουν και για τον Γιαννη, τον Φοιβο, τον Μπαμπη με το θεμα της φωτογραφιας.
Πρεπει πρωτα να ξεκινησουμε απο τα απλα και σιγα σιγα θα γινουν ολα. Πιο ευκολα συμμετεχουμε σε κατι που νομιζουμε εστω οτι γνωριζουμε.
Για τις πιο μακρυνες εκδρομες ειναι οντως πολυ καλες αλλα δεν θα επρεπε να αποτελουν τις πρωτες επιλογες για μπουσουλα του συλλογου. Πολυ σωστα η τελευταια εκδρομη οργανωνεται σε ενα μαγευτικο μερος αλλα τέσσερις μερες για εμενα (και οχι μονο φανταζομαι), ειναι πολλες (καθως εχω δικο μου μαγαζι αρα δεν μπορω να το κλεισω μια μερα επιπλεον και γυναικα που για να ερθει θα πρεπει να κανονισει τις εφημεριες της στο νοσοκομειο απο τον προηγουμενο μηνα). Αντιθετα μια μερα σε μια κοντινη εκδρομη και εγω μπορω να συμμετεχω και η γυναικα μου μπορει να ερθει γνωριζοντας οτι ολο και καποιος θα ειναι μαζι της την ωρα που θα περιμενει.
Τα οσα ειπα ηθελα να τα πω και απο κοντα στις συναντησεις σας αλλα δεν εχω μπορεσει να ερθω στις δυο τελευταιες ουτε και στις συναντηση για τα καταδυτικα παρκα, οποτε βρηκα παπα και...
Πολλα πρεπει ειπα αλλα φανταζομαι δεν χρειαζεται να πω οτι ειναι προσωπικες μου αποψεις οποτε συγχωρεστε με. Επισης επειδη χρησιμοποίησα ορισμενα ονομα αυθαιρετα αν υπαρχει οποιδηποτε προβλημα απολογουμαι.
Και για τους τονοι την συγχωρεση σας αλλα το μπο*#@%^@!λο τον τελευταιο καιρο αρνειται πισματικα να βαλει.
Γιαννης
until you have it all, you won't be free.
Society
και εδώ
|