Απάντηση: Αυτή η φώκια μου τη δίνει στα νεύρα
Πα..ριες Γεωργιτσα μου δηλαδη . Στην συναντηση που εγινε δεν εκπροσωπηθηκε η "συνομωταξια" των αυτοδυτων . Καταλαβαινω και σεβομαι το οτι δεν ηταν εφικτο για τους εκπροσωπους του Τηθυς να παρευρεθουν , αν και πιστευω πως καλυτερα θα ηταν να απαξιωναν εμφανως οποιαδηποτε επαφη με τον συλλογο ο οποιος προχωρησε στις ενεργεις αυτες (προσφυγές κλπ) , μεχρι να αποσυρουν , με οποιον τροπο γινεται (δεν με ενδιαφερει ΔΙΟΛΟΥ) την προσφυγη τους . Μετα απο αυτο θα μπορουσε να ξεκινησει διαλογος . Πηγε καποιος (χωρις να θελω να σε θιξω Παναγιωτη) και μιλησε με αυτους σαν Παναγιωτης . Μαλλον και αυτοι οι ανθρωποι περιμεναν κατι αλλο . Θα ηθελα να προτεινω να σβηστει ολοκληρο αυτο το θεμα απο το forum του Τηθυς , ή μαλλον να διαγραφουν ολα τα post που αναφερονται σε συναντηση ή σε διαθεση συνεννοησης . Ξερω πως δεν μου πεφτει λογος (αλλωστε δεν ειμαι ουτε μελος του υπεροχου Συλλογου σας ) , αλλα νομιζω πως προσβαλλεται η εικονα σας δινοντας περαιτερω σημασια σε αυτους μεσα σε αυτο το forum . Μειναμε στο γεγονος της προσφυγης και των προσβολων που μας εξακοντισαν και απο εκει ας συνεχισουμε , σαν αυτοδυτες γενικα και μεσω των Συλλογων μας , οχι απαραιτητα ανταποδιδοντας χτυπηματα , αλλα προσπαθοντας να υπερασπιστουμε το δικαιωμα μας να ασχολουμαστε με την αυτονομη καταδυση .
Αυτη ειναι η δικη μου προσωπικη αποψη σημερα και δεν εκπροσωπω κανενα αλλο ατομο ή οργανωμενη ομαδα .
Kirk out
|