Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-04-08, 18:33
Το avatar του χρήστη emmy
emmy emmy is offline

Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Απάντηση: Αυτή η φώκια μου τη δίνει στα νεύρα

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο MICHALIS Εμφάνιση μηνυμάτων
Μαα , Εμμυ , τι θα μας πουν ? Ποσο συμπαθηθηκαν με τον Παναγιωτη ? Τι καλο παιδι που ειναι ? Τι νοημα εχει ? Πεταξαν μια βομβα , μας προσεβαλλαν , προσπαθουν να κοψουν την χαρα μας και καποιων το ψωμι , δεν το αποσυρουν με την θλιβερη και ανανδρη δικαιολογια οτι κατετεθη τωρα και ειναι πια αργα , σας πηδηξαμε δυτες , καθηστε τωρα στο αλευρι ? Τι αλλο χρειαζεται να επιτρεψουμε για να ειμαστε αρεστοι ? Δεν καταλαβαινω . Ας δειξουν καποια ειλικρινη προθεση αλλαγης . Γιατι ασχολουμαστε ?
Μιχάλη,

Κατά βάση δεν θεωρώ ότι πραγματικά οι φίλοι μπορούν να κάνουν κάτι που να μας βλάψει, γιατί οι θέσεις που εκφράζουν έχουν σημαντικά κενά... Ίσως γι'αυτό να είμαι και κάπως πιο χαλαρή...

Τώρα, αυτό που λες για την προσβολή...από την στιγμή που δεν είναι προσωπικό, δεν με προσβάλει (τουλάχιστον στο βαθμό που να μου απαγορεύσει να μιλήσω μαζί τους).
Είναι σαν να μου πει κάποιος που δεν με ξέρει, ότι οι γυναίκες οδηγοί είναι σαν τις πατάτες (...και τις δύο τις μαζεύεις από τα χωράφια...), ή ότι οι ξανθιές είναι χαζές...(... )
Και εγώ να του κόψω την καλημέρα επειδή και την ανταύγεια την ανοιχτόχρωμη την έχω και οδηγός λέω πως είμαι...

Όλα αυτά δεν τα λέω γιατί θέλω να είμαι αρεστή σε κάποιους που δεν γνωρίζω...Τα λέω γιατί 2 μέρες πριν πάω να γραφτώ σε σχολή κατάδυσης, δεν γνώριζα καν ότι η κατάδυση υπάρχει σαν χόμπι, δεν ήξερα ότι δεν πάει παρέα με το ψαροντούφεκο και αγνοούσα ότι υπήρχαν άνθρωποι τόσο ευαισθητοποιημένοι...

Πράγματι περιμένω δείγματα αλλαγής της σκέψης τους. Πιστεύω όμως ότι όταν επιτίθεσαι σε κάποιον και τον στριμώχνεις τόσο πολύ στην γωνία, όπως έχει συμβεί κατά κόρον σ’αυτή την συζήτηση, τον δυσκολεύεις πολύ στο να γυρίσει πίσω και να πει: ''Έκανα λάθος-λυπάμαι''...
Γενικά οι υψηλοί τόνοι δεν είναι (πια) του γούστου μου...

Εσύ πραγματικά πιστεύεις ότι κινδυνεύει τόσο άμεσα η καταδυτική κοινότητα στην Ελλάδα από την συγκεκριμένη ενέργεια του συλλόγου;
Αν ναι, τι μπορούμε να κάνουμε για να το αποτρέψουμε; (εκτός από το να βριζόμαστε, να ειρωνευόμαστε και στο τέλος να απαξιούμε ο ένας τον άλλον).
Αντιπρόσωποι της ομάδας μας υπάρχουν, ας δούμε τις θέσεις μας και τον τρόπο προσέγγισης μας και ας κάνουμε κάτι οργανωμένο και αποδοτικό!
Απάντηση με παράθεση