Ειναι θεμα καθαρα συνεκτιμησης παραγοντων. Το κερδος (οσον αφορα τη σωστη σε ογκο πληρωση) απο το υγρο γεμισμα, ειναι μικροτερο απο τη ζημια αφενος απο την πιθανοτητα εισερχομενου νερου στο εσωτερικο και αφετερου απο το μαζοχισμο του ολου στησιματος.
Δυστυχως ομως, επειδη το σωστο ειναι σχεδον παντα μαζοχιστικο,
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο apeiranthos
Το καλύτερο είναι οι φιάλες να γεμίζονται έως την πίεση λειτουργίας τους και έπειτα από μερικές ώρες (ή την επόμενη ημέρα) που η θερμοκρασία τους έχει πέσει - επομένως και η πίεση - να ξαναγεμίζουμε, πάλι όμως έως την πίεση λειτουργίας.
|
τηρωντας ευλαβικα το manual.
PS
Αν βρειτε επιχειρηματια να το κανει αυτο (οχι να λεει οτι το κανει) μην τον αλλαξετε και διαφημιστε τον. Θα του αξιζει.