Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Δηλαδή όσο και αν γούσταρα κάνα YBOD, και όσο και αν έλεγα ότι είναι το μόνο και το καλύτερο και το πιο φτηνό, δεν θα το έπαιρνα αν εκπαιδευτής ήταν ο κος Φονιάς, και αντιπρόσωπος ο κος Βαθυτσέπης...
|
Εγώ πάλι, επειδή θεωρώ ότι με την τρέχουσα τεχνολογία / προδιαγραφές εξακολουθούν να είναι επικίνδυνα αυτά τα παιχνιδάκια, θα λειτουργούσα αντίθετα:
Θα συνέλεγα πληροφορίες και γνώμες από Internet και από γνώστες του θέματος και θα διάλεγα την καλύτερη συσκευή.
Αν τώρα, για τη συσκευή που διάλεξα το κόστος και η ποιότητα εκπαίδευσης στην Ελλάδα είναι απαγορευτικά, απλώς θα περίμενα ή θα προσπαθούσα να κάνω και την αγορά αλλά και την εκπαίδευση στο εξωτερικό.
Στην χειρότερη, θα προτιμούσα μια manual συσκευή που μπορώ να την καταλάβω, να την ελέγξω, να μάθω τα τμήματά της (που το πιο πιθανό βέβαια είναι ότι θα μου στοιχίσει περισσότερο σε κόπο, χρόνο, ψάξιμο και χρήμα) αλλά θα μου προσφέρει λιγότερα points-of-failure και καλύτερη ποιότητα κατασκευής.
Άσε που ως προγραμματιστής έχουν δει πολλά τα μάτια μου, κι έχω αναπτύξει γενικά μια αλλεργία στην ιδέα να βουτήξω και να εξαρτάται η ζωή μου από ένα controler (ακόμη και να είχα γράψει εγώ τον κώδικα, πάλι σίγουρος δε θα ήμουν)