Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο hal
Φοιβο γιατι θεωρεις συμβιβασμο τα mccr? Ειναι απλα διαφορετικη νοοτροπια ,δεν ειναι κατωτερα και εχουν αποδειχτει μαλιστα οτι επιβαλουν πιο σωστες συνηθειες και πρακτικες στον δυτη που οδηγουν σε λιγοτερα θανατηφορα ατυχηματα και εχουν και πιο μικρο κοστος αγορας.
|
Δίκιο έχεις, κακώς έγραψα "στη χειρότερη".
Το μόνο μειονέκτημα που μπορώ να βρω, είναι ότι αν μιλήσουμε για κατάδυση αναψυχής (και όχι τεχνική, βαθιά κλπ) εγώ θέλω να μπορώ να κάνω το κέφι μου και να είμαι χαλαρός.
Θα προτιμούσα λοιπόν κάποια αυτόματη συσκευή (που να είναι βέβαια αξιόπιστη) και να μου επιτρέπει να χαζεύω και να φωτογραφίζω από το να έχω συνέχεια στο νού μου την ένδειξη του αναλυτή και να ανοίγω με το χέρι βαλβίδες για να ισορροπώ το μείγμα.
Βέβαια με την τρέχουσα τεχνολογία, ίσως τα mccr να είναι τελικά μονόδρομος αν ζητάμε τη μέγιστη ασφάλεια
Να σημειώσω επίσης ότι δεν πρέπει να με παίρνετε και πολύ στα σοβαρά μια και έχω μηδενική πρακτική εμπειρία (μισή βουτιά με open circuit). Απλώς σκέφτομαι φωναχτά, σύμφωνα με ότι έχω διαβάσει και συζητήσει με φίλους.