|
Απάντηση: Προσοχή! Δαγκώνει.....κουτουρού
Θεωρούσα τον εαυτό μου οικολόγο αλλά θα μισήσω και τη λέξη νομίζω. Θα ακούω οικολόγος και θα βγάζω αναφυλαξία! Η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε ! Αυτοί το πάνε και προσωπικά το θέμα με κατευθυνόμενες αιτήσεις ακύρωσης αποφάσεως κλπ κλπ. Και μετά τη Νάξο σειρά εχει η Μύκονος, η Ρόδος, η Κέρκυρα, η Αττική. Πράγματι όλα τα δαγκώνει αλλά το κουτουρού ... πολύ νερό πίνει...Μάλλον για οργανωμένο σχέδιο μιλάμε. Εκτός από συμπτώματα σοβαρής ψύχωσης διακρίνω και την υπέρτατη δόση υποκρισίας με τους καφέδες γνωριμίας! Τον εχθρό σου τον ξέρεις και προσέχεις τουλάχιστον. Αυτοί ρε είναι ικανοί να κεράσουν τον καφέ και να πληρώσουν και κάποιον την ίδια στιγμή να σου κλείσει το σπίτι!
Θεωρώ πως η αίτηση θα φάει πόρτα. Η Ελλάδα θέλω να πιστεύω πως δεν είναι η μοναδική χώρα στην μεσόγειο που θα μείνει στο μεσαίωνα! Ε θα δει τι γίνεται και παραέξω, δεν μπορεί! Και που σε Τσακίρη! Το παμε και το ξαναλέμε. Είσαι πολύ σωβινιστής αν νομίζεις πως η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έχει θησαυρούς στους βυθούς της. Αλοίμονό μας αν ποτέ αυτό το κίνημα πιάσει νούμερα αδέρφια! Ο Θεός να μας φυλάει από τους "σωτήρες" μας!!!!!
|