Όπως λέει και ο φίλος: ''
Θεωρούσα τον εαυτό μου οικολόγο αλλά θα μισήσω και τη λέξη νομίζω. Θα ακούω οικολόγος και θα βγάζω αναφυλαξία!''
Εγώ να δείς τι παθαίνω κάθε φορά που τους ακούω. Διάβασα και σήμερα ένα άρθρο του ''περιβαλλοντολόγου'' Σπύρου Κουβέλη και φρίκαρα ξανά.
Θυμηθήτε τα όσα έχω γράψει κατά καιρούς για τους παπατζήδες τέτοιου είδους.
Έχω σπουδάσει 8,5 χρόνια σχεδόν το περιβάλλον και δεν τολμώ να πω πως είμαι οικολόγος (μια είναι η έννοια, τώρα για τα κόμματα της ρεφορμιστικής ή ριζοσπαστικής αριστεράς, οικολογίας και λοιπές μπούρδες περί πολιτικής οικολογίας εγώ τα ακούω βερεσέ).
Σας το ξαναλέω μη δέχεστε έτσι εύκολα όποιον μιλάει για περιβάλλον, ''οικολογία'' κτλ.
και είναι άσχετος με το αντικείμενο. Ως γνήσιος Νεοέλληνας προσπαθεί να αντιγράψει φτηνά την εισερχόμενη αμερικανιά του και να βγάλει τα κόμπλεξ του στο σβέρκο μας, ενίοτε και σαν πολιτικός, ιδιαίτερα τελευταία.
Ο Αλ Γκόρ ''οικολόγος'', ο Κίσινγκερ νόμπελ ειρήνης και παραλίγο ο Κλίντον.
Δε φτάνει να είσαι ''ευαισθητοποιημένος'' πολίτης - λες και όλοι οι άλλοι είναι αναίσθητοι'' - για να ασχολείσαι με τα κοινά. Θα πρέπει να έχεις ΠΑΙΔΕΙΑ. Θα πρέπει να ΑΚΟΥΣ αυτούς που ξέρουν και έχουν κάτι να σου πουν και το βασικότερο, θα πρέπει να λες για κάτι που είσαι
άσχετος ή έχεις περιορισμένες γνώσεις ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!
Υ.Γ.1. Να μη μιλήσω και για πολιτικούς ε?
Υ.Γ.2. Αλλά και ο Σύλλογος Αρχαιολόγων...Επιστήμονες άνθρωποι! Συμφωνούν απόλυτα με τους ''προστάτες'' της φώκιας. Γιάννης κερνάει-Γιάννης πίνει.

Απίστευτο για πολλούς, για μερικούς που συναναστρεφόμαστε συχνά απλώς αναμενόμενο... Δυστυχώς άνθρωποι που τη θάλασσα τη βλέπουν μόνο σε καρτ ποστάλ ή μόνο το 15αύγουστο έχουν άποψη!
Όποια επιστημονική στήριξη χρειαστείτε πάντως είμαι μαζί σας