Θέμα: Εχίουρο;
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-05-08, 18:15
Το avatar του χρήστη Physalia
Physalia Physalia is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: Τι ειναι αυτο ??????

Επίσης μπορείτε να μεταφράσετε το κείμενο από ιταλικά σε αγγλικά και μετά από αγγλικά σε ελληνικά.
Θα πάρετε κάτι απίστευτα σουρεάλ αποτελέσματα.
Παραθέτω χαρακτηριστικό παράδειγμα

Παράθεση:
Έχω προσέξει με την ακραία προσοχή το cernia, στο μέγιστο blowups ότι ήμουν σε θέση, για τον οποίο έχουν φθάσει στο συμπέρασμα που σε όλο το σχέδιο πιθανότητας όχι ενός παρασίτου αλλά granuloma, το οποίο είναι ένας όγκος εξωραϊ'σατε σε σας, αντ' αυτού, είστε παρόντες σε εκείνη την ζώνη στο δικαίωμα της φωτογραφίας, μεταξύ του narici, ascrivibili στην οικογένεια του caligidi, το οποίο είναι μικρά διαφανή καρκινοειδή αναφεμένος με πολλή πιθανότητα στο apodus ειδών Caligus ότι προκαλούν στα ψάρια τα δερματικά τραύματα. _ ο Θαληγηδη σαρδηνιακός σαρδηνιακός είμαι πάντα παρών ο λαιμός ο Παλαμητα ψάρι () εάν εσύ έρχομαι μερικός κατοχή, ανοίγω ο στόμα εσύ θα βλέπω ο χρόνος τηππετ με εσσερηνη διαφανής, από 3 έως 10/12, αλλά δηστηνγuηψηλη επίσης μάτι κόμβος αν και αυτός μετρώ όχι περισσότερο από 6-8 μηλημετερ. Για τη μεγαλύτερη επιβεβαίωση πόσο έχω γράψει έχω μιλήσει σε σας με έναν φίλο μου που είναι parassitologo και έχει επιβεβαιώσει τη σκέψη μου. Γειάσου F.C.