Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο neokles
Και επειδή αναφερθήκαμε σε DM και μήνες. Αυτό που δεν μπορούμε να χωνέψουμε σαν Έλληνες που έχουμε μάθει να κάνουμε μόνο το υποχρεωτικό (βάζω και μένα μέσα) είναι ότι τα standards είναι τα ελάχιστα. Ναι μπορεί καποιος σε 3εις μήνες να έχει κάνει τόσες βουτιές όσες δεν έχω κάνει σε 3 χρόνια.
|
Συμφωνώ και πιστεύω πως αν πεις σε κάποιον ότι ''ξέρεις, έκανα OW και AOW σε τρεις μήνες, αλλά έχω ήδη 60 βουτιές (δηλαδή έχω λυσσάξει και βουτάω 4 φορές την εβδομάδα τους τελευταίους 3 μήνες) θα σε αντιμετωπίσει διαφορετικά από το να του πεις: ''έχω και rescue, με 40 καταδύσεις σύνολο...''.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω Ζήνα, είναι γιατί θεωρείς ότι είναι κακόβουλο να νιώθει κάποιος ανασφάλεια να βουτήξει μαζί σου λόγω απειρίας σου... (...ή εν πάση περιπτώσει με κάποιον που σε λίγο χρόνο πήρε όλα τα πτυχία μαζί).
Η αίσθηση ασφάλειας (ή ανασφάλειας) είναι ένστικτο...δεν είναι κακεντρέχια.
(Λένε να προτιμάς ''Νέο γιατρό, γέρο δικηγόρο''. Ο πρώτος πρέπει να ενημερώνεται για νέες μεθόδους, ο δεύτερος να ξέρει τα ''παραθυράκια''. Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό μ'αυτό. Αλλά να αφήσω τον πανέξυπνο και συμπαθέστατο δεκαοκτάχρονο να μου κάνει εγχείριση, επειδή στο simulator δεν του πέθανε κανένας ασθενής, ε, όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω!)