Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-05-08, 17:37
Το avatar του χρήστη Sunshine
Sunshine Sunshine is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: Dive-sites Σαντορινης

H 1η μου βουτια στην Σαντορινη ηταν το περασμενο καλοκαιρι (2007) στις 13 Ιουλίου με το καταδυτικο του Παυλου, Santorini Dive Center (http://www.divecenter.gr/). Βρηκα την τοποθεσία της καταδυτικης βασης παρα πολυ γραφικη, διστυχως ειχε καιρο και οι επιλογες οσων αφορα στη τοποθεσια ηταν περιορισμενες. Νέα Καμμενη λοιπον στο ναυαγιο Santa Maria. Δεν ειχε καλη διαυγεια ο βυθος και δεν ευχαριστηθικα τη βουτια μιας και ειχα συνεχως νερα μεσα στη μασκα μου απο δικη μου απροσεξια (κωλοψαρο η ιδια βλεπετε... ). Την 2η βουτια την εκανα λιγες μέρες αργοτερα παλι στο Santorini dive center, ο καιρος ειχε φτιαξει και προορισμος αυτη τη φορα η Παλια Καμμενη. Με τη μασκα μου ολα καλα αυτη τη φορα και ομολογω πως ηταν η πιο ομορφη βουτια μου! Ημουν τυχερη μιας και τη συγκεκριμένη μερα ημουν στην ομαδα η πιο εμπειρη( )οποτε καταδυθηκαμε 2 ατομα μονοι μας στην απιθανη υποβρυχια καλντερα... Δεν υπαρχει ποιο ωραιο πραγμα απο μια private καταδυση με καποιον εμπειρο! Ο βυθος ηταν καταπληκτικος και φωτεινος, αιωρούμασταν στον υποβρυχιο γρεμο ολογυρα απο την Παλια Καμμενη και ενιωθα ενα απεραντο δεος βλεποντας την αποτομη κοψια του βραχου και το βαθος που αυξανόταν άπλιστα απο κατω μας. Τελεια διαυγεια, μικροοργανισμοι, σφουγγαρια και λιγα ψαρια. Η καλύτερη βουτια μου μεχρι τωρα (μη γελατε!) ξερω οτι εχω να δω ακομα τοσα πολλα!