Ισορροπημενο Διαφραγμα (
balanced diaphragm) με περιστρεφομενο ''πυργισκο''.
1. Γιατι ο περιστρεφομενος πυργισκος (swivel turrent) ''φτιαχνει'' το ιδεατο hose routing των εξ αριστερων stage (...ειμαι σιγουρος πως σου αρεσε αυτο Thano...

)
2. Αν και δεν θα με χαλαγε ενας ''πιστονατος'' μιας και προσωπικα κανω NTx καταδυσεις και αρα χρησιμοποιωντας τον απο τα 36-6m σιγουρα δεν θα ειχα κανενα προβλημα, παραυτα εχω επιλεξει τους
DST της Apeks:
α. γιατι ΔΕΝ εχει κατι σε πιστονι με περιστρεφομενο πυργισκο η Apeks.
β. το κοστος δεν ειναι απαγορευτικο/ πολυ μεγαλο.
γ. το κοστος των αναλωσημων
μικρο (24 ευρω).
δ. συμφωνα με το manual συντηρησης της Apeks η περιοδικοτητα συντηρησης τους (των α-σταδιων μονο) ειναι καθε 2 χρονια (και στην περιπτωση που δεν σκασει κατι απροοπτο...)
ε. γιατι προσφερεται ''απλοχερα'' η πολυτελεια του να κανει ο οποιοσδηποτε, οποτεδηποτε θελει το Service Technician Course της Apeks απο τον αποκλειστικο αντιπροσωπο της εταιρειας στην Ελλαδα (περαν την γνωστης μιζερης πολιτικης αλλων αποκλειστικων αντιπροσωπων). Σχολειο το οποιο παρακολουθησα και ειμαι εδω και μηνες περα απο Αυτονομος δυτης και Αυτονομος συντηρητης ΟΛΩΝ των ρυθμιστων μου....
Αυτοι ειναι ''καποιοι'' λογοι φιλε Thano για τους οποιους επελεξα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ οι ρυθμιστες των stage μου περαν του να ειναι οτι ειναι τελος παντων, να ειναι κυριως και
APEKS!