|
Απάντηση: Περι δημοκρατιας...... και αλλα
Θωμά καλησπέρα,
Όπως σου εξήγησα και εχθές, το φόρουμ είναι του συλλόγου, και υπόλογοι γιαυτό είναι τα μέλη του ΔΣ. Το καταλαβαίνεις και εσύ ότι είναι αντιδεοντολογικό να μεταφερθεί μια συζήτηση που έχει καταλήξει σε διαμάχη από το ένα φόρουμ στο άλλο. Είναι αρχή του Συλλόγου και το θέσαμε σαν αρχικό όρο, να μην μεταφερθούν εδώ μέσα, καμμιά προηγούμενη κόντρα/διαφορά/διαμάχη με τα άλλα δύο φόρουμ, το Huts και το The Abyss.
Αυτοί ήταν οι όροι που βάλαμε εξ'αρχής στου εαυτούς μας, και θέλουμε να τους τηρήσουμε... Νομίζω είναι αρκετά δημοκρατικό αυτό..
Δεν μας αρέσει να κλειδώνουμε κανένα θέμα, αλλά ούτε και να τα διαγράφουμε, όπως φαντάζομαι να σου εξήγησε και ο Φοίβος, ο οποίος εκτός απο συντονιστής, είναι και γραμματέας του Συλλόγου, και αναβαθμίζει το forum, και τρέχει και δεν φτάνει... ίσως γιαυτό καθυστέρησε να σου απαντήσει σε pm σου. Εγώ δεν τον ενημέρωσα για την συζήτηση που κάναμε εχθές.
Κανένας δεν είπε λοιπόν ότι μας έμπλεξες σε διαμάχες με το Huts, αλλά όπως σου εξήγησα και πιο πάνω, είναι και θέμα δεοντολογίας και σεβασμού. Έαν θέλεις να δημοσιεύσεις μια καταγγελία, επώνυμα και με αποδείξεις, νομίζω κανένας απο τον Σύλλογο δεν θα σε εμποδίσει να το κάνεις, θα έχεις μάλιστα την συμπαράσταση του συλλόγου.
Φιλικά
Θάνος