Απάντηση: Συνάντηση στο "Ζηνοβία"
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Σώτος Χριστοδούλου
Μετά από προσωπική συνομιλία με τον ιδιοκτήτη του "Ζηνοβία" του έχω μεταβιβάσει την σκέψη όπως αυτή έχει διατυπωθεί σε αυτό το thread. Μου έχει περιγράψει ακριβώς το σημείο από όπου γίνεται κατά καιρούς μικρή διαφυγή μαζούτ. Πρόκειτε για ένα χώρο στον οποίο υπάρχει μικρή ποσότητα σε στρώμα περίπου 5-10 εκατοστών παγιδευμένο στο εσωτερικό του ναυαγίου το οποιο έχει εναπομείνει μετά τις ενέργειες απάντλησης του μαζούτ τον πρώτο καιρό οι οποίες έχουν σχεδόν καθαρίσει το ναυάγιο. Είδε την όλη ιδέα πολύ θετικά και δεν είναι καθόλου αντίθετος με την οργάνωση μιας εκστρατείας απάντλησης και της εναπομείνασας ποσότητας. Προσφέρει όλα τα υλικά μέσα όπως το σκάφος του και το προσωπικό του για να διευκολύνθει όσο γίνεται αυτή την επιχείρηση. Επομένως εισηγούμαι συνάντηση με όσους ενδιαφέρονται για συζήτηση των λεπτομερειών και για κατάστρωση ενός σχεδίου δράσης. Όσοι έχουν ιδέες για τον τεχνικό εξοπλισμό που απαιτείται (αντλίες, σωλήνες, βυτία, βαρέλια, περιφράξεις, δικλέιδες ασφαλείας κλπ) μπορούν να μου τις μεταφέρουν.
Αντζουλή τα φώτα σου! Μπορεί μια ομάδα από δύτες διείσδυσης στο ναυάγιο και λίγη καθοδήγηση να το κάνει? Τι πρέπει να γνωρίζουμε για αυτό το project?
|
Και που το είπα, ούτε μια στιγμή δεν πίστεψα πραγματικά ότι ένας επιχειρηματίας είναι δυνατόν να είναι τόσο συνεργάσιμος και τόσο ανοιχτομάτης....  Έχω μείνει άφωνη  .