Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-06-08, 11:29
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI
Απάντηση: Ρυθμιστής Αναπνοής

[quote=psyche;14056]πολλές εισαγωγές κλπ δεν θέλει, οπότε στο θέμα.

Διάβασα λίγο στο forum παρόμοια threads, αλλά από τη μία στην υπάρχουσα κατηγορία του 'πρώτου εξοπλισμού' δεν βρήκα κάτι αρκετά συγκεκριμένο -πέρα από γενικές συμβουλές-, από την άλλη στο ιδιαίτερο thread των ρυθμιστών συζητούσατε μάλλον για πιο high-end καταστάσεις (600++€ για 1ο/2ο στάδιο), που εν πρώτοις φαντάζομαι ότι δεν "απαιτούνται" για το δικό μου επίπεδο εμπειρίας (σ.σ. ακόμα δεν έχω τελειώσει το OW με ό,τι αυτό σημαίνει για το μέγιστο βάθος στο οποίο θα καταδύομαι...)

Ειναι δυσκολο να παρει καποιος την ευθυνη να προτεινει συγκεκριμενη μαρκα και μοντελλο . Κατι που ενθουσιαζει καποιον , δεν εξυπηρετει καποιον αλλον .

Οι μαρκα που λες , χωρις να την εχω δοκιμασει ποτε , ειναι μεσα στις καλυτερες στην αγορα .

Μεταξύ διαφράγματος και πιστονιού; Θα έπρεπε όπως-και-δήποτε να προτιμήσω κάποιο από τα δύο;

Προσωπικη μου αποψη χωρις να θελω να σε παρασυρω , ειναι το ισορροπημενο διαφραγμα . Θα καταλαβεις την διαφορα αν βουτηξεις και τους δυο .

Για αγορά από κάποιο e-shop εξωτερικού, μου είπαν ότι παίζει να έχω θέμα με το service στους τοπικούς αντιπροσώπους. Ισχύει;

Κανονικα δεν υπαρχει και δεν πρεπει να υπαρχει το παραμικρο προβλημα , εκτος αν η μαρκα που παρεις δεν εχει εξουσιοδοτημενο service στην Ελλαδα .
Απάντηση με παράθεση