Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας !
Απ' ότι κατάλαβα δεν χρειάζομαι να κοιτάξω για κάποιο πολύ ιδιαίτερο feature... ένα απλό balanced diaphragm πρώτο στάδιο και ένα απλό-καλό δεύτερο (μπα δε σκοπεύω να εξοπλιστώ για βουτιές σε παγωμένα νερα

, και τα βάθη των recreational dives μάλλον θα με κρατήσουν αποροφημμένο για αρκετό καιρό ακόμα

)
Μπορώ να κοιτάω ας πούμε που τελειώνουν τα "απλά" μοντέλα και αρχίζουν αυτά με "ιδιαίτερα" features (στο price range εννοώ) για να έχω ένα "μπούσουλα" του να είναι κάτι ταυτόχρονα καλό -με την έννοια σχολίασε ο συνονόματος Ανδρέας Τ.- αλλά και χρήσιμο (για μένα), δεν έχω λόγο να "μοστράρω" εξοπολισμό που καλά καλά δεν θα ξέρω τι κάνει... Μάρκες μόλις βρω χρόνο θα ψάξω και για τις υπόλοιπες που βλέπω να μνημονεύονται συχνά εδώ γύρω...
Thanks και για τις υπόλοιπες συμβουλές όλων !
Α! Αν φερ' ειπείν βάλω κάτω τι θέλω να αγοράσω αρχικά, με μια παρόμοια λογική που συζητάμε εδώ, και δω ότι μου περισσεύουν κάποια χρήματα από το "προϋπολογιζόμενο" budget, τότε αυτά που θα ήταν χρησιμότερο να πάνε; Τι, ας πούμε, θα χρειαστεί πρώτο "αναβάθμιση" καθώς γίνεται κανείς πιο έμπειρος/απαιτητικός;
Ένα καλύτερο δεύτερο στάδιο (λ.χ. το S555 αντί του R395 βάσει των εδώ παραδειγμάτων)
Ένα καλύτερο BCD, ένα καλύτερο DC; Ή είναι τελικά περισσότερο προσωπικό το θέμα με το τί βολεύεται (or not) ο καθένας;