Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 24-06-08, 19:34
Skipper Skipper is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ
 
Εγγραφή: 11-07-2007
Μηνύματα: 217
Απάντηση: Νόσος σε κατάδυση «εντός των πινάκων»

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο fivos Εμφάνιση μηνυμάτων
... Αν μου συμβεί κάτι σε κατάδυση, τουλάχιστον το έχω ευχαριστηθεί όσο δεν παίρνει, έχω γνωρίσει ένα καινούργιο κόσμο που άλλαξε τη ζωή μου και την οπτική μου - δεν θα έχω πάει άδοξα όπως π.χ. σε ένα αυτοκινητιστικό.
Υπάρχει σίγουρα ένα ρίσκο, αλλά μπροστά στη μαγεία της κατάδυσης λέω: ΝΑΙ αξίζει τον κόπο !
Κάθε μέρα κάνω 26 χλμ με την μηχανή μου πήγαινε - έλα στη δουλειά. Αν όχι κάθε μέρα, μια στις τρεις θα γίνει κάποια μικροστραβή που θα μου θυμήσει πόσο ευάλωτος - και συνάμα τυχερός είμαι που γυρίζω σπίτι μου εντάξει. Μπροστά στον καθημερινό αυτόν κίνδυνο - που βεβαίως επέλεξα - οι καταδύσεις δεν με φοβίζουν.
Δεν με πτοεί το βάθος και δεν τρελαίνομαι αν ξεπεράσω τον χρόνο "0". Δεν βγαίνω από την κάθε βουτιά λέγοντας μέσα μου "άντε πάλι τα καταφέραμε - άγιο είχαμε κλπ." Απεναντίας απολαμβάνω κάθε στιγμή της κάθε μου βουτιάς αλλά παράλληλα είμαι προετοιμασμένος για την στιγμή που θα χρειαστεί να σηκώσω το τηλέφωνο και να πάρω το 7216166 (ΝΝΑ).
__________________
Not Today
Απάντηση με παράθεση