Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-06-08, 10:40
Το avatar του χρήστη Andreas Triantopoulos
Andreas Triantopoulos Andreas Triantopoulos is offline

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: Νόσος σε κατάδυση «εντός των πινάκων»

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο MICHALIS Εμφάνιση μηνυμάτων
Με χιουμορ συνδιασμενο με ευχαριστο κυνισμο (αν γινεται κατι τετοιο) μας δηλωσε το κλασσικο : Καθε βουτια ειναι μια επιταγη κλπ κλπ κλπ .

Δεν γνωρίζω τον κύριο Μεσημέρη, ούτε ήμουν εκεί να ακούσω τι ακριβώς είπε, αλλά αυτά τα περί επιταγής είναι αυθαίρετες μαλακίες ολκής!

Εκατομμύρια άνθρωποι καταδύονται κάθε μέρα και στατιστικά κανείς δεν παθαίνει τίποτα, και μας έρχονται μερικοί "ειδήμονες” και τσαμπουνάνε ότι τους κατέβει… Ειδικά όταν στα λένε αυτά αυτοί που καπνίζουν ή οδηγάνε χωρίς ζώνη και με δυό-τρία ουισκάκια στο αίμα τους…

Ότι και να κάνουμε ενέχει κινδύνους, αλλά αυτή η κινδυνολογία και ειδικά από ανθρώπους που φοράνε άσπρη στολή με τρελαίνει…

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε τι παίζει… δεν ξέρουμε ακόμα εάν στατιστικά είναι πλέον σημαντική η αύξηση της δυσβαρικής οστεονέκρωσης και των επιπτώσεων των ασυμπτωματικών φυσσαλίδων (ισχαιμία, επιδείνωση της κατάστασης των αγγείων κλπ.). Μέχρι τότε ας εκφράζουμε σωστά την κατάσταση, η οποία είναι ότι ακόμα δεν ξέρουμε, και αντί να τρομάζουμε τον κόσμο, καλύτερα είναι οι κκ. ιατροί, πριν δώσουν το ΟΚ για κατάδυση να ελέγχουν τους υποψήφιους για PFO, που περίπου ένα τρίτο του πληθυσμού έχει και είναι πραγματικά επικίνδυνο, πριν πάρουν τα λεφτά του κοσμάκη.

Με κουρδίσατε πρωί, πρωί…

Για πές μου ρε Γιώργο (eyelovescuba) έχω άδικο?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thanos : 27-06-08 στις 22:32. Αιτία: Δεν επιτρέπεται να βρήζουμε
Απάντηση με παράθεση