Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-07-08, 11:27
fivos fivos is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα, Αγ.Ανάργυροι
Απάντηση: Οξυγόνο σε καταδυτικό σκάφος!!

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο neokles Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο δικαστής ερμηνεύει τον νόμο και επιβάλει ή όχι κάποιες ποινές. Εγώ απλά θέλω να ξέρω ποιο καταδυτικό δεν είχε οξυγόνο πάνω στο σκάφος για να μην ανέβω. Είναι λογική νομίζω η παράκλησή μου.
Νεοκλή κι εγώ λογικό το βρίσκω αυτό που λες, δηλ. οι καταγγελίες να γίνονται επώνυμα όπως επώνυμα να λέγονται και τα θετικά που συναντάμε σε κάποιο καταδυτικό. Σαν σύλλογος δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να δημοσιεύονται τέτοιες πληροφορίες στο site μας.

Από την άλλη όμως, θεωρώ ότι η Zin τοποθετήθηκε ήδη και θεωρώ ότι πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή της να μην αποκαλύψει δημόσια το όνομα του καταδυτικού κι αντί να την πιέζουμε να κάνει το αντίθετο μάλλον θα πρέπει να την ευχαριστήσουμε που ξεκίνησε την όλη αναφορά που οδήγησε σ' αυτή η ενδιαφέρουσα συζήτηση. Νομίζω πως το καταδυτικό κέντρο θα έχει πάρει ήδη το μήνυμα, ακόμη και χωρίς την αναφορά του ονόματός του.

Αν σε καίει τόσο πολύ το θέμα προσωπικά, στείλε στη Zin ένα PM και αν θέλει μπορεί να σου αποκαλύψει το όνομα του καταδυτικού και να λήξει το θέμα εδώ.