Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-07-08, 11:49
Το avatar του χρήστη neokles
neokles neokles is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Ν. Ψυχικό
Απάντηση: Οξυγόνο σε καταδυτικό σκάφος!!

E καλά είπαμε... αν θέλει, με το ζόρι;

Αν θέλει το λέει δημόσια, αν θέλει το λέει με pm και αν δεν θέλει δεν λέει τίποτα και φυσικά την ευχαριστώ που το μοιράστηκε μαζί μας. Συγγνώμη αν πίεσα παραπάνω από όσο δικαιούμαι. Η αλήθεια είναι ότι αναστατώθηκα λιγάκι.

Αν τελικα δεν υπήρχε οξυγόνο νομίζω ότι θα έπρεπε να καίει όχι μόνο τον Νεοκλή αλλά τον σύλλογο μια που τα μέλη του βουτάνε μαζί με καταδυτικά κέντρα και όταν δεν υπάρχουν τα βασικα σωστικά μέσα να τα ενημερώνει. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει κανέναν να πει δημόσια οτιδήποτε (και να χαλάσει ενδεχομένως την σχέση του με το καταδυτικό ή τον DM) ούτε ακόμα και να τον (κατά)κρίνει δημόσια για την επιλογή του.

Χαίρομαι που ο σύλλογος ενθαρρύνει την επώνυμη καταγραφή εμπειριών είτε θετικών ή αρνητικών. Δίνει μια διέξοδο πολύ αποτελεσματική (θέλω να πιστεύω).

Τώρα αν εκ των υστέρων έγιναν κάποια βήματα να έρθει να μας το πει το ίδιο το καταδυτικό ή όσοι βουτήξουν μαζί του. Θεωρητικά μπορούμε να μιλάμε επί μέρες. Οι πράξεις και τα αποτελέσματα έχουν νομίζω άλλη βαρύτητα από τις προθέσεις

Υ.Γ. Βέβαια μπορεί τελικά να είχε οξυγόνο στο σκάφος και τσάμπα να μιλάμε

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη neokles : 02-07-08 στις 11:57.
Απάντηση με παράθεση