Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-07-08, 12:58
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI
Απάντηση: Θρασος κοινωνικα και νομικα αποδεκτο !!!

Πες μου αληθεια Φοιβο , το πιστευεις και μου το λες αυτο ? Δεν ξερει αυτος τι κανει ? Δεν καταλαβαινει τι υποδηλωνει αυτο που κανει ? Να παω και να του πω : Κυριε ........ , κθερετε αυτο ειναι κακο πραγμα και θα σας πουμε κακο παιδι , γι αυτο παρτε το απο εδω " Ξερεις τι κραξιμο και δουλεμα θα φαω στην εκθεση τον Σεπτεμβριο ? Το οτι δεν μπορουμε να πολυαποδειξουμε πραγματα δεν σημαινει οτι ειμαστε εγκεφαλικα νεκροι . Ολοι αυτοι οι "μαγκες " εχουν τα σκαφη τους (γεροι να ειναι και να τα χαιρονται) και ψαρευουν μπουκαλατοι . Κι αν δεν ψαρευουν αυτοι , ψαρευουν οι φιλοι τους απο τα σκαφη τους .
Δεν θελω να σε στεναχωρησω , αλλα δεν ειναι αυτος ο τροπος . Ολη η γειτονεια στο μαγαζι μου με ειρωνευεται εδω και τρεις εβδομαδες , διοτι ενας ψαρομπουκαλος της γειτονιας (υπερηφανος , πρωτος μαγκας και πρωτο παλληκαρι) με παρακαλεσε να του βρω θερμοσιφωνα για να ψαρευει βαθεια . Του μιλησα , πραγματικα πολυ ομορφα , ψυχραιμα και ειλικρινα πολυ φιλικα . Φυσικα του αρνηθηκα καθε βοηθεια . Απο την επομενη μερα , σχεδον ολη η γειτονια με ειρωνευεται (φερε μας κανενα ψαρι , νοστιμες οι φωτογραφιες κλπ) και απεκτησα παρατσουκλια (ο Οικολογος-προσβολη κατ'εμε , ο φλωρος , κλπ) . Λοιπον οταν φτανεις σε σημειο να επηρεαζεται η καθημερινοτητα σου , εστω και απο ανεγκεφαλους λοιμαρηδες , πες μου τι λυσεις βρισκεις ?
Οχι φιλε (ελπιζω να μπορω να σε αποκαλω ετσι ) , δεν εχω πια υπομονη . Δεν ειμαι πια ο Χριστουλης να γυρναω το αλλο μαγουλο , μελανιασαν και τα δυο απο την αδικια . ουτε βεβαια θα γινω ο μασκοφορος εκδικητης (η καριερα μου ως τετοιος θα ληξει συντομοτατα !!) . Δεν μπορω ομως να ανεχτω αυτην την νοοτροπια . Οχι φιλε , δεν τους αφηνω γιατι οι υφαλοι αδειαζουν . Οι ψαρομπουκαλοι που μας διαβαζουν εδω (και ειναι αρκετοι πιστεψε με) γελαν ειρωνικα . ΟΚ , δεν υπαρχει Θεος να τους τιμωρησει (και δεν ευχομαι να παθει κανενας κακο) . Ουτε εγω ειμαι ο τιμωρος . Κατι πρεπει να γινει ομως .
Απάντηση με παράθεση