Από την πλευρά μου ο τρόπος που μίλησα στο όργανο ήταν πολύ ευγενικός και τους έδειξα πως ξέρω τι λέω.

Αυτό το κατάλαβα όταν κάποια στιγμή ύψωσε τον τόνο της φωνής του ρωτώντας με ποσά χρόνια ασχολούμαι με την κατάδυση…και με επιβλητικό τόνο μετά την απάντηση μου πως ασχολούμαι πολύ καιρό με τους νομούς και τη θάλασσα , μου απάντησε πως δεν θα του πω εγώ τώρα ποιος είναι ο νόμος επειδή κάνει αυτή τη δουλειά 25 χρόνια….

Εκεί γέλασα και του είπα και εγώ ειρωνικά πως εάν συνεχίσει να μας κατηγορεί προφανώς δεν ξέρει να κάνει τη δουλειά του…
διότι η δουλειά του είναι να επιβάλει το νόμο και εάν δεν την ξέρει τότε μάλλον αυτός είναι παράνομος παρά εγώ…
Σε αυτό το σημείο η συζήτηση άλλαξε τελείως θέμα και ξεκίνησε μια άλλη αυτή του ψαροντουφεκου….(προφανώς κατάλαβε πως πιθανότατα να ήταν λίγο άσχετος και ότι θα έπρεπε να ενημερωθεί καλυτέρα)
Λέω ναι στις καταγγελίες , και καλά έκαναν και ειδοποίησαν το λιμενικό (οποίος το έκανε) για να αποφύγουμε τους ψαρομπουκαλους…αλλά θέλω το όργανο που θα με ελέγξει να έχει πλήρη άποψη των τελευταίων νόμων και όχι να τους ενημερώνουμε εμείς…δηλαδή ποια είναι η δουλειά του? Να οδηγεί το τζιπάκι και να το παίζει κονιόρδος ένστολος?
Τώρα εάν η ενημέρωση των λιμενικών οργάνων για τους καινούργιους κανονισμούς δεν γίνετε ποτέ , είναι άλλο θέμα…