Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-06-07, 05:05
Το avatar του χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Απάντηση: Υπάρχει στη θεωρία το zero accident?

και για να δουμε την αναγκαιοτητα του DIR ( γιατι περι αυτου προκειται ολη η ιστορια) θα πρεπει να δουμε ποιοι ειναι αυτοι τελικα που εχουν δυστυχηματα? ειναι οι ταπεινοι δυτες αναψυχης DEW (doing everything wrong) ή οι τεχνικαδες που αναζητουν την ομορφια της αβυσσου? ή κανενας απο τους 2?

Σε αλλα φορουμ οι κουβεντα κραταει χρονια και χρονια.

Διαβασα πολλα επιχειρηματα και αποψεις και απο τις 2 μεριες, και περιμενω τη σημερινη παρουσιαση για να εχω καλυτερη εικονα.

Προσωπικα δεν εχω κανενα ατυχημα (φτου φτου) και αναρωτιεμαι , "μαγκες πειραζει που το τζακετ μου ειναι κλασσικό? Πειραζει που δεν δενομαι φιογκο με το χταποδι μου των 3 μετρων ( που δεν ειναι πανω απο 1.2μ)? Πειραζει που τα λουρακια στα σχιστα μου πεδιλα ειναι ελαστικα?".

Αν πειραζει, πως -αν τα αλλαξω- θα βελτιωσουν την καταδυτικη μου ικανοτητα προς το καλυτερο? Υπαρχει κατι καλυτερο απο δεκαδες χιλιαδες-ανθρωποβουτιες χωρις ατυχημα? ( ανθρωποβουτια = 1 καταδυση δυτη παρουσια μου) Πειραζει που ολοι αυτοι δεν ειχαν Halkyon backplate και Apeks ρυθμιστη?

Ξανα τονιζω οτι δεν μιλαω για τεχνικη καταδυση. Η τεχνικη καταδυση δεν με ενδιαφερει , με ενδιαφερουν οι αυτοδυτες αναψυχης σε περιβαλλον αναψυχης οπως αυτο οριζεται απο τους κραταιους οργανισμους.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ : 28-06-07 στις 05:16.
Απάντηση με παράθεση