Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-06-07, 11:18
Το avatar του χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Απάντηση: Προληπτικές Στάσεις

Παράθεση:
Τέλος, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας πειράζει και είμαστε εναντίον μιας πρακτικής την οποία ακολουθούμε χρόνια τώρα;; Επειδή δεν την προτείνει η Padi, NAUI,SSI, SDI, IANTD;; Μα και πριν κάποια χρόνια η Padi ξόρκιζε την χρήση Nitrox και τώρα είναι αυτή που το προμοτάρει περισσότερο απο όλους...
γιατι θανο μου δεν υπαρχει κανενα paper που να γνωριζω που να την υποστηριζει, αντιθετως υπαρχουν μελετες που δειχνουν οτι μπορει να εχει αντιθετα αποτελεσματα....αυτο δεν γραφω τοσες μερες?

Θανο δεν υπερασπιζομαι καμμια PADI , MADI και οτι αλλο, υποστηριζω τη καταδυτικη γνωση που εχω διαβαζοντας εγκυρα βιβλια , ερευνες κλπ. Ειναι κακο αυτό?

ΥΓ ποια πρακτικη ακολουθεις τοσα χρονια θανο? την αναδυση των 3 μ/λπτ? και εστω οτι ετσι ειναι, καλα κανεις και την ακολουθεις...Ομως ΜΗΝ την προτεινεις να την ακολουθει κανενας μεχρι να τεκμηριωθει η ασφαλεια της απο καποιον πιο φερεγγυο και πιο ανεξαρτητο φορεα απο την GUE. (Εξαιρουνται βεβαια οποιοι εχουν παρει την εκπαιδευση του συγκεκριμενου οργανισμου...)

ΥΓ2
Παράθεση:
Γιώργο, η πρακτική αυτή αναφέρεται στη συγκεκριμένη μελέτη με τα συγκεκριμένα προφιλ κατάδυσης και δεν αποτελεί οδηγία από την DAN με σκοπό να εφαρμόζεται σε κάθε κατάδυση. Πρέπει να γίνει διαχωρισμός των αποτελεσμάτων μιας μελέτης από την επίσημη πρόταση ενός οργανισμού.
Εχεις δικιο, απλα το διαβασα στις 6 το πρωι και τα εβλεπα ολα λιγο θολα! Αυτο ομως δεν αλλαζει την ουσια της αποψης μου

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ : 28-06-07 στις 11:28.
Απάντηση με παράθεση