Ακου ΥΑΝ , καταρχην σεβομαι καθε αποψη και μου αρεσει να την ψαχνω οσο παει...
Χθες(τι χθες, σημερα) εκατσα μεχρι τις 7.30 το πρωι ( και ειμαι στη δουλεια απο τις 10) για να ενημερωθω οσο περισσοτερο μπορω για το τι ειναι DIR και τι εστι GUE.
Τελικα ολα αυτα τα ωραια που λεει η GUE , τουλαχιστον για την ολιστικη θεωρηση της διαταξης του εξοπλισμου στην καταδυση αναψυχης ειναι περιττα, γιατι η ασφαλεια στην καταδυση αναψυχης υπαρχει ηδη. Αποδειξη? αποδειξη ειναι τα μηδαμινα αυτχηματα στην καταδυση αναψυχης με τις υπαρχουσες πρακτικες.
Τωρα αν εσυ , ο θανος , ο νικος θελετε να προχωρησετε την εκπαιδευση σας,ΜΠΡΑΒΟ, το επικροτω με χιλια ( σε αυτο το σημειο πεφτει στην αβυσσο το ειρωνικο πνευμα σου προς εμενα, που νομιζω οτι δεν μου αξιζει ρε γιαννη!) και προχωρηστε το και ενημερωστε και εμας τι ειναι αυτο το DIR. Κουβεντιαστε το ομως. Μην το παρουσιαζετε ομως σαν την υπερτατη αληθεια , καιγωντας στην πυρα ολους τους αλλους.
Και μακαρι να γινετε πιο ασφαλεις δυτες μεσα απο ολη αυτη τη μαθησιακη διαδικασια.
ΚΑι βεβαια συστειστε σε οποιον θελετε να εκπαιδευτει σε αυτο και οχι να δινετε αποσπασματικες πληροφοριες σε ανθρωπους που εχουν εκπαιδευτει διαφορετικα και που ενδεχομενως να κανουν τα πραγματα χειροτερα εν αγνοια σας.
Δεν υπαρχει συγκρουση συμφεροντων αναμεσα σε μενα ως εκπαιδευτη και σε οποιον εκπτη DIR υπαρχει στην Ελλαδα. Υπαρχει βαθεια διαφορετικη φιλοσοφικη θεωρηση για την καταδυση.
Για μενα δεν υπαρχει ΜΙΑ αληθεια για τιποτα, οπως δεν υπαρχει ΜΙΑ πραγματικοτητα για τιποτα...Υπαρχει αντ'αυτου η διαρκης αναζητηση της αληθειας....
ΥΓ2και μεχρι να ποσταρω την απαντηση μου ηρθε το ποστ του δημητρη να δειξει τι εννοω καλοπροαιρετη και παραγωγικη αντιπαρθεση θεσεων. Γεια σου DIRmitri!!!
