Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-07-08, 11:58
Το avatar του χρήστη AMFIBIOS
AMFIBIOS AMFIBIOS is offline

Περιοχή: ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ
Απάντηση: αγγουρια της θαλασσας.

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Physalia Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά, σε ό,τι αφορά το nightshark και τους διχασμούς προσωπικότητας, είμαι της άποψης ότι δεν έχουν καμία θέση σε αυτή τη ροή συζήτησης....

Δεν γνωρίζουμε τον Αμφίβιο κι αυτό ίσως δημιουργεί επιφυλάξεις σε μια ήδη εδραιωμένη παρέα... αλλά όλοι ήμασταν καινούργιοι πριν γνωριστούμε μεταξύ μας και πολλοί έχουμε κάνει επικοινωνιακά λάθη στις πρώτες μας προσεγγίσεις με το θαυμαστό καινούργιο κόσμο του διαδικτύου. Αν κάτι σας χαλάει στον Αμφίβιο, πείτε το στον Αμφίβιο. Αν κάτι σας χαλάει στον nightshark, πείτε το στον nightshark (σε όποιο φόρουμ κυκλοφορεί ακόμα).

Έχω παντως την αίσθηση ότι ο Αμφίβιος εννοεί ότι του αρέσει και το ψαροτούφεκο αλλά όχι σε συνδυασμό με την κατάδυση. Υπάρχουν και άλλοι ανάμεσά μας που αυτά τα δυο τα έχουν διαχωρίσει με σαφήνεια στο μυαλό και τη ζωή τους και ευελπιστώ ότι ο Αμφίβιος γνωρίζει τουλάχιστον το νόμο και ανήκει στην ίδια κατηγορία....

Αμφίβιε, είναι μεγάλη μας χαρά να ανταλλάσσουμε γνώσεις και παρατηρήσεις σχετικά με τους θαλάσσιους οργανισμούς όπως θα πρόσεξες ίσως και σε πολλά άλλα αντίστοιχα θρεντς σε αυτό το φόρουμ.
Η αλήθεια είναι όμως ότι το κίνητρό μας είναι ένα αγνό και καθαρό ενδιαφέρον για την ίδια τη ζωή... Αν λοιπόν έστω και μόνο υποψιαστούμε ότι κάποιος ζητάει πληροφορίες για να βλάψει και όχι για να θαυμάσει ή να κατανοήσει καλυτερα μια άλλη μορφή ζωής, τότε η όρεξή μας να του λύσουμε τις απορίες πάει περίπατο.
Προσωπικά μου συνέβη ακριβώς αυτό όταν άρχισες να ρωτάς ποιο είδος βγάζει τα νήματα για να μην τυχόν μαζέψεις αυτό κατά λάθος. Αυτή για παράδειγμα είναι μία ερώτηση στην οποία δε θα απαντούσα ποτέ και σε κανέναν και η οποία με βάζει σε ένα γενικότερο κλίμα επιφύλαξης ως προς τις προθέσεις σου. Ελπίζω να καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου...

Πραγματικά ελπίζω να διατηρήσεις το ενδιαφέρον σου για τη θαλάσσια ζωή και να συνεχίσεις να μοιράζεσαι μαζί μας τις παρατηρήσεις σου για τα ζωντανά, που παραμένουν ζωντανά ακόμα και μετά την ανάδυσή σου. Τα υπόλοιπα, απλά δε μας αφορούν. Υπάρχουν καταλληλότερα φόρουμ για να διαδόσει κανείς τις επιδόσεις του στη θανατίλα.

(και ξανά σόρρυ για το πρήξιμο αλλά υπάρχουν κάποιες χορδές που είναι λίγο πιο ευαίσθητες από τις άλλες... αν τις πειράξεις, λούζεσαι το μεγαλοπρεπές φάλτσο. No offence, it's just the name of the game)
Ρωτησα πιο ειδος βγαζει νημα για να ξερω να μην το πλησιασω και το μετανιωσω αγρια. Λεω και σε σενα δεν ειμαι ο night shark και ανεφερα το ψαροτουφεκο αν και δεν ασχολουμαι καθολου σοβαρα(σκοπευω ομως) επειδη εκει δεν βλεπεις τα ψαρακια μονο ως θεαμα αλλα και σαν φαγητο.

Οτι λεω εδω αναφερεται μονο και μονο για την καταδυση( δηλαδη για παρατηρηση και οχι για να βλαψω)