Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-08-08, 18:07
Το avatar του χρήστη jdim
jdim jdim is offline

Απάντηση: Αγγούρια της θάλασσας

Και μια μικρή παρέμβαση και από εμένα.

Την φωτογραφία την κατέβασα για τον πολύ απλό λόγο ότι το συγκεκριμένο θέμα είχε αρχίσει να ξεφεύγει από αρχικό του σκοπό (από αυτό που τουλάχιστον νόμιζα ότι είχε όταν την ανέβασα). Φαντάζομαι ότι είναι δικαίωμα μου να αποφασίζω σε ποια θέματα θα συμμετέχω και ποια όχι.
Θεώρησα ότι η συνέχεια του θέματος απλά δεν θα είχε καμία κατάληξη και επειδή προσπαθώ οι συμμετοχές μου να είναι προσεκτικές προχώρησα στην διαγραφή της. Τα περί ηθικής και αισθητικής λίγο με απασχολούν. Κανενός μας η αισθητική δεν είναι σωστή ή καλύτερη από των άλλων πολύ περισσότερο η ηθική (δεν χρειάζεται αλλά ας το πω ότι πρόκειτε για προσωπικές απόψεις, μην χρειαστεί στο μέλλον να απολογηθώ)

Από μέλος μου ζητήθηκε να εξηγήσω τον λόγο και το εξήγησα με pm και κατόπιν με τηλεφωνική επικοινωνία (φαντάζομαι ότι μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι τόνισα το γεγονός ότι δεν προσβάλλομαι ούτε ηθικά ούτε αισθητικά).

Ξαφνικά και φυσικά χωρίς ποτέ να ερωτηθώ διαπίστωσα ότι είχε χρησιμοποιηθεί το όνομα μου ως "δυσαρεστημένος" για την αισθητική και ηθική του συγκεκριμένου θέματος και μάλιστα από ένα μέλος που ούτε γνωρίζω (δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ μου) και που φυσικά δεν έκανα καμία κουβέντα (ούτε είχα αλλάξει το οποιοδήποτε pm μαζί του) για το προκείμενο. Του ζήτησα να διαγράψει το όνομα μου καθώς δεν μπορώ να καταλάβω πως γνωρίζει τους λόγους μου την στιγμή που δεν με γνωρίζει καθόλου. Το όνομα διαγράφηκε αλλά έμεινε το post να φωτογραφίζει ουσιαστικά εμένα καθώς μάλλον μόνο εγώ έσβησα την φωτογραφία μου. Δεν πειράζει θα επιζήσω, δεν είναι άλλωστε και κάτι τόσο τραγικό...

Για τα υπόλοιπα τώρα περί ψευτό-ηθικής και υποκρισίας από την Rabea,για το κομμάτι που μου αντιστοιχεί φυσικά να πω ότι δεν με θίγεις και καλώς γράφεις ότι γράφεις.... τα έχουμε τα στοιχεία αυτά εμείς οι μεσήνιοι,

Πάντως για να καταλήξω, σε εμένα τουλάχιστον δημιουργήθηκε ένα δίλημμα από την κουβέντα, την επόμενη φορά που θα δω Θαλάσσιο αγγούρι πριν το φωτογραφίσω, να δροσιστώ ή να ζοριστώ...

καλό πράγμα το χιούμορ...
until you have it all, you won't be free.

Society

και εδώ
Απάντηση με παράθεση