Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-08-08, 09:33
Το avatar του χρήστη Σώτος Χριστοδούλου
Σώτος Χριστοδούλου Σώτος Χριστοδούλου is offline

Περιοχή: Κύπρος
Απάντηση: Συνέβει και αυτό! ...

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο MICHALIS Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα ελεγα βγαλε το ονομα της σχολης , αλλα και της Αγλιδας που αρνηθηκε την βοηθεια με κεφαλαια γραμματα στον τοπικο Τυπο και στην PADI 'η οπου αλλου εχει συμβαση .
Επισης , σαν επαγγελματιας , αν θελεις , ελα σε επαφη με τον υπευθυνο ή ιδιοκτητη του κεντρου και μιλησε του για το περιστατικο . Εγω προσωπικα θα ηθελα πολυ να ξερω το κεντρο και το ονομα της υπευθυνης για το περιστατικο (αρνηση βοηθειας) .
Μιχάλη σκέφτηκα για μια στιγμή να προχωρήσω με καταγγελίες κλπ, αλλά δεν ξέρω τι με σταμάτησε. Μάλλον δεν είναι στον χαρακτήρα μου. Επίσης γνωρίζω προσωπικά τον ιδιοκτήτη της σχολής και δεν νομίζω να είναι στην κουλτούρα του, ούτε στην επαγγελματική του πρακτική τέτοια συμπεριφορά! Επίσης συζητώντας το περιστατικό με άλλους συναδέλφους είχαν τη γνώμη ότι ο ίδιος ο δύτης θα πρέπει να κάνει αναφορά ή να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη του καταδυτικού κέντρου. Δεν ξέρεις και πώς θα τα παρουσίαζε (κουκούλωνε) η Αγγλίδα αν υπήρχε ανοικτή καταγγελία / κατηγορία. Το καλύτερο θα ήταν βέβαια τέτοια περιστατικά να δημοσιοποιούνται με ονόματα, συμφωνώ, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει από μέρους μου.
Απάντηση με παράθεση