Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-08-08, 10:41
Το avatar του χρήστη Physalia
Physalia Physalia is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: Αγγούρια της θάλασσας

Επειδή δε φαίνεται να τελειώνει το θέμα....

Ειδικά από τους ανθρώπους που μπαίνουν εδώ μέσα σχετικά συχνά, θα περίμενα να καταλαβαίνουν ως ένα βαθμό τουλάχιστον ότι ούτε ηθικολόγοι, ούτε εύθικτοι ούτε και παρθενόπες είμαστε... (καλά, μερικοί είμαστε νότιοι αλλά κανείς δεν είναι τέλειος ).
θα περίμενα να καταλαβαίνουν ότι όταν κάποιος από τους συντονιστές αποφασίζει να παρέμβει για να καταλαγιάσει μία συζήτηση δεν το κάνει χωρίς να έχει σκεφτεί δύο φορές την επίπτωση των λεγομένων του, ούτε κι επειδή τη βρίσκει να τη "λέει" σε κάποιον συγκεκριμένα (αυτό γίνεται μια χαρά και με πμ).
Θα περίμενα κάποιοι να έδειχναν περισσότερη κατανόηση προς τους όποιους λόγους αναγκάζουν έναν κατά τ'άλλα κανονικό και χαλαρό άνθρωπο να το παίξει ρυθμιστής των πραγμάτων, ρόλος ο οποίος ούτε εύκολος, ουτε και ευχάριστος είναι.
Θα περίμενα λίγη καλύτερη αντιμετώπιση γενικά τελοσπάντων αλλά οκ....
τίποτα δεν εξυπακούεται σε αυτή τη ζωή....

Ρε παιδιά, αφού όλοι το ξέρουμε ότι τα θέματα ηθικής είναι σχετικά....
Δε νομίζω ότι χάνουμε τίποτα αν προσπαθήσουμε λίγο να κρατάμε το προοδευτικό μας χιούμορ για τα φιλαράκια μας και να απευθύνουμε το δημόσιο λόγο μας με γνώμονα εκείνους που δεν μας ξέρουν από χτες...
Νομίζω ότι είναι μια καλή μέση λύση αλλά απαλάσσονται ευχαρίστως και με βαθειά κατανόηση όσοι πάσχουν από το σύνδρομο της κοπρολαλίας.
(αυτό ήταν χιούμορ, πάντα μου άρεσε αυτή η λέξη και άδραξα την ευκαιρία να τη μοιραστώ μαζί σας )