Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-08-08, 10:58
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI
Απάντηση: Εσείς τι κάνετε?

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Panagiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδή μου έτυχε μια φορά, και μου βγήκε σε κακό, γιατί όχι μόνο κατάδυση δεν ευχαριστήθηκα, αλλα αντίθετα λίγο έλειψε να εκραγούν τα νεύρα μου, πλέον αποφεύγω να αναλαμβάνω οποιουδήποτε είδους ευθύνη, και δεν θεωρώ πως η πιθανή έκπτωση ή και η δωρεάν κατάδυση μπορεί να αντισταθμίσει αυτά που θα χάσω ή τις ευθύνες που μπορεί να μου δώσουν.

Δεν αρνούμαι την ιδιότητα μου, αλλά φροντίζω να κάνω όσο το δυνατό πιο διακριτούς τους ρόλους του "πελάτη", απο αυτούς του "βοηθού" η του "εκπαιδευτή", γιατί "ανακάτεμα" των παραπάνω δεν βγαίνει πάντοτε σε καλό..
Φυσικα το θεμα δεν ειναι το τζαμπα ή τα λεφτα . Παντως, οταν παω να ψυχαγωγηθω , θελω να το κανω , οσο και ο διπλανος μου . Εννοειται οτι σε μια δυσκολη στιγμη θα τρεξω και θα βοηθησω οσο μπορω καλυτερα οποιονδηποτε χρειαστει βοηθεια , οπως θα ηθελα να με βοηθησει οποιος μπορει σε μια δικη μου δυσκολια . Βεβαια επειδη τον τελευταιο καιρο στις βουτιες μου βιντεοσκοπω , μου ειναι ηδη δυσκολο να κρατησω μια ισορροπια για τον εαυτο μου στην βουτια , οποτε εγω ειμαι αυτος που χρειαζεται επιτηρηση .
Απάντηση με παράθεση