Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-06-07, 15:13
Το avatar του χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Απάντηση: ΤΗΘΥΣ-28.06.2007: 'Η φιλοσοφία DIR στην κατάδυση'

Παράθεση:
Ζίνα στα 40 μέτρα, νομίζω ότι ο Richard το εξήγησε πολύ καλά, ο τρόπος που γνωρίζαμε έως σήμερα να βουτάμε, είναι επικίνδυνος.
Επομένως αυτό το 40μέτρα5λεπτά που βρίσκει κανείς στον πίνακα της PADI θα έπρεπε να καταργηθεί, γιατί (γνώμη μου) η PADI δε σε εκπαιδεύει με τρόπο ώστε να μπορείς να το κάνεις σωστά.
ο καθενας καταλαβαινει οτι τον βολευει.

Στην παρατηρηση μου στον richard που προφανως φυσαλια δεν ακουγες....ειπα... "οτι οι κανονες dir διαμορφωνουν μια ισως ασφαλεστερη διαδικασια (τουλαχιστον σε μαθηματικο επιπεδο γιατι οι καταδυσεις αναψυχης με τους υπαρχοντες κανονες ειναι ΑΣΦΑΛΕΙΣ) και οτι με τον τροπο που τα παρουσιαζει επιτρεπει σε ανθρωπους με μετρια γνωση να νομιζουν οτι οι ηδη υπαρχοντες κανονες ειναι επικινδυνοι.."

Σε αυτο συμφωνησε και ο ριτσαρντ και ο νικος στην κατ'ιδιαν κουβεντα που ειχαμε....

Απο την απαντηση της φυσαλιας καταλαβαινει κανενας το δικαιο του προβληματισμου μου....

Θα πρεπει επιτελους να καταλαβουμε ολοι, οτι ολοι εμεις οι εκπαιδευτες καταδυσης δεν ειμαστε εν δυναμει εγκληματιες. ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ οπως τοσο πολυ θελει να πιστευει η φυσαλια.

οσοι νομιζουν οτι το dir συστημα τους κανει ας το ακολουθησουν, δεν χρειαζεται ομως να λοιδωρουν τους χιλιαδες που ακολουθουν ενα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ασφαλες και εγκυρο συστημα. ΑΡΚΕΤΑ....

Απάντηση με παράθεση