μου ζητας να κατεβασω του τονους οταν αποκαλεις συλληβδειν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ολους αυτους που ακολουθουν ενα παγκοσμιο συστημα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ και συνεχιζεις να αερολογεις χωρις να παρεις πισω ουτε μια λεξη απο οτι εγραψες ενω συγχρονως ειρωνευεσαι....
και μαλιστα τους αποκαλεις επικινδυνους βαζοντας αυτη τη λεξη στο στομα του Richard κατι που ο ιδιος δεν ειπε ποτε....
Τοτε τι ακριβως παρερμηνευω?
Παράθεση:
Ζίνα στα 40 μέτρα, νομίζω ότι ο Richard το εξήγησε πολύ καλά, ο τρόπος που γνωρίζαμε έως σήμερα να βουτάμε, είναι επικίνδυνος.
Επομένως αυτό το 40μέτρα5λεπτά που βρίσκει κανείς στον πίνακα της PADI θα έπρεπε να καταργηθεί, γιατί (γνώμη μου) η PADI δε σε εκπαιδεύει με τρόπο ώστε να μπορείς να το κάνεις σωστά.
|
ΥΓ α και ειναι 40 μετρα 9 λεπτα, χωρις να συνυπολογιζεις το χρονο ανοδου, αλλα μαλλον δε το εψαξες και παρα πολυ, ισως η δικη σου εκπαιδευση να ειναι ελλειπης κατι για το οποιο δε φταιει ομως το συστημα.
ΥΓ2 περιμενω τις δημοσιευμενες αποψεις επιστημονων του καταδυτικου κοσμου που συμπνεουν με την αποψη σου,ειμαι προκαταβολικα σιγουρος οτι θα κουραστεις αρκετα να βρεις εστω και μια.....
ΥΓ3 τα περι αδρανειας τα ξεπερναω...τι να σου απαντησω αλλωστε...