Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-06-07, 16:37
Το avatar του χρήστη Physalia
Physalia Physalia is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: ΤΗΘΥΣ-28.06.2007: 'Η φιλοσοφία DIR στην κατάδυση'

Δεν ειρωνεύομαι όταν σου λέω να χαλαρώσεις. Το εννοώ. Αν το θέμα καταλήξει προσωπικό θα είναι καλύτερα να το συζητήσουμε τηλεφωνικά. Γι'αυτό ζητάω να ρίξεις τους τόνους γιατί τράβα ο ένας τράβα ο άλλος, θα το σκίσουμε το θρεντ.....

Δεν έχω να εξηγήσω τίποτα παραπάνω σε σχέση με το τι αποκάλεσα επικίνδυνο. Το πλάνο που ανέλυσε ο Richard, έδειξε ότι σε περίπτωση που ένας από τους δύο δύτες μείνει από αέρα στα 40 μέτρα, όπου έχουν μείνει 1 λεπτό και όχι 9 (ευχαριστώ για την ευγενέστατη διόρθωση), τότε η βουτιά μας με μια 15λιτρη και buddy breathing ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ και μας αναγκάζει σε μια αυξημένη ταχύτητα ανόδου που μπορεί να μας προκαλέσει νόσο (ιδού ο κίνδυνος). Μια κατάσταση που μπορεί να με οδηγήσει σε νόσο είναι επικίνδυνη. Η λέξη αυτή δεν είναι πιο βαριά από οποιαδήποτε άλλη χρησιμοποιούσα (ελλιπής κλπ κλπ). Καταλάβαμε νομίζω όλοι τι θέλω να πω και καιρός είναι να τελειώνουμε με αυτή την επίθεση που ξεκίνησες εναντίον μου μόνο και μόνο γιατί ένιωσες μια αδιόρατη απειλή.

Θα ζητήσω και συγγνώμη και θα τα πάρω όλα πίσω αν πεις αυτή τη στιγμή στη Ζίνα και όλους εμάς τους κοινούς θνητούς της PADI ότι δεν είναι επικίνδυνο να πάρουμε μια 15αρα και να πάμε για βουτιά στα 40 (9 λεπτά!!!). Ειλικρινά, περιμένω.....

(πριν από όλη αυτή την ιστορία, εσύ ο ίδιος αντιδρούσες όταν σου έλεγα για τις κατά καιρούς "βαθειές" βουτιές μου με αέρα. Τώρα τι έγινε, τα 40 και τα 45 δεν είναι πια βαθειά βουτιά;; Δεν είναι πια επικίνδυνο;;;)