Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-06-07, 17:07
Το avatar του χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Απάντηση: ΤΗΘΥΣ-28.06.2007: 'Η φιλοσοφία DIR στην κατάδυση'

Δεν ασχολουμαι με σενα μαρια γιατι εχω εμπαθεια , ασχολουμαι με το αστηριχτο της θεσης σου γιατι απλα ειναι αστηριχτο, οχι γιατι το λεω εγω αλλα γιατι εσυ δεν μπορεις να το αποδειξεις.

Και μια που οτιδηποτε εχει να κανει με την καταδυση εχει να κανει με πιθανοτητες...

Οι πιθανοτητες να παθεις νοσο μπορει να ειναι 1:1000000 με τον ισχυοντα τροπο και 1:2000000 με τον dir τροπο στην οριακη περιπτωση της καταδυσης αναψυχης στα 40μ, ειναι στατιστικα αποδεκτό αυτό? Για σενα οχι και για αυτο το θεωρείς επικινδυνο

Για τηn DIR προσεγγιση επισης δεν ειναι επικινδυνο αλλοιως θα το ελεγε ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ, δεν το λεει βρε μαρια, γιατι δεν το καταλαβαινεις? Ανοιξε το εγχειριδιο της GUE και ψαξε που μιλαει για επικινδυνοτητα. Ξερεις ομως τι λεει? Λεει οτι για μας ειναι πιο ασφαλες, οχι απλα ασφαλες.. ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ. Αυτο δεν κανει τον τροπο που βουταω επικινδυνο...

Παράθεση:
Μια κατάσταση που μπορεί να με οδηγήσει σε νόσο είναι επικίνδυνη
Σωστο! αν και αν προσπαθησεις να στηριξεις τη θεση σου λιγο ακομα θα καταληξεις στο παρακατω....

αντιγραφω απο τον κ. Lippmann, "essentials of deeper diving" p.48

"How can we avoid dcs? The simple answer to the question is that we cannot completely avoid getting bent. Some unlucky divers will get dcs after diving very concervative and apparently safe dives...... the only way we can guarrantee that we'll not get bend is to give up diving... "

καλο σνορκελινγκ αδερφια....

ΥΓ2 οι πιθανοτητες αδερφια να παθουμε νοσο χαζευοντας νεμο στην ερυθρα στα -14 μ ειναι μηδαμινες....
Οι πιθανοτητες να παθουμε νοσο στα 40 μετρα ειναι τρομερα αυξημενες και για αυτο το λογο τα αποφευγουμε. Επισης για αυτο το λογο βουταμε μεχρι τα 30 μ στο AOW. Ετσι ΜΑρια ξεκιναω καθε AOW που κανω, και οχι γιατι ειμαι καλυτερος απο τους αλλους, αλλα γιατι το λενε οι σημειωσεις της PADI.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ : 29-06-07 στις 17:20.
Απάντηση με παράθεση