Παράθεση:
Όλοι αυτοί που απέτυχαν in real life και την κοπάνισαν στα ζεστά, αρνούμενοι να μεγαλώσουν παρατείνοντας την εφηβεία τους μέχρι τα 40 ή 50 τους. Αυτοί που κάνανε το χόμπυ δουλειά και ζούνε με μία και εξήντα, βουτώντας το κάθε στραβό, χοντρό τουρίστα στα ίδια και τα ίδια μέρη...
Αυτοί λοιπόν, στραβώνουνε άσχημα που και έχεις πάει στο resort που κάνει το βράδυ τον ετήσιο μισθό τους και έχεις πτυχία υψηλότερα από τα δικά τους... γιατί στο μικροχώρο τους νομίζουν ότι είναι θεοί, ικανοποιώντας έστω και έτσι τα κόμπλεξ κατωτερότητας τους.
|
αντρεα οτι δεν καταλαβαινεις καλυτερα να μην το κατακρινεις....και μαλιστα με την υπεροψια που βγαζει το παραπανω γραπτο σου...
εχω γνωρισει δεκαδες εξαιρετικους εκπαιδευτες στα τροπικα....
καλλιεργημενους ανθρωπους που ζυγιζουν τον ανθρωπο απο τα ματια του και οχι απο τα πτυχια που λες εσυ ή απο το πορτοφολι που θα αντεχει τα χλιδατα ρεσορτ που πιθανα επισκεπτεσαι ...
η επιλογη τους να ζουν σε ενα νησι, αγκαλια με τη θαλασσα σιγουρα δεν ειναι αποτυχια στην πραγματικη ζωη, ισως να ειναι αποτυχια στην καριερα της γραβατας και του τσιμεντου....
σορυ για το μπασιμο , αλλα διαβασα το κειμενο σου και μου φανηκε ως απιστευτη προσβολη στα πιστευω μου....αλλα και ως προς πολλους απο τους πολυ στενους φιλους μου...
ΥΓ. χρεος του καθε εκπαιδευτη καταδυσης που αγαπα τη δουλεια του ειναι να βουταει τον καθε "χοντρο" "στραβο" και δεν ξερω εγω τι αλλο , δυτη....αυτη ειναι η δουλεια του αντρεα....αυτο ειναι το παθος του...οσοι δεν το καταλαβαινουν αυτο , δεν κανουν για αυτη τη δουλεια....και πιθανα να αποκτησαν τους εκπαιδευτικους τους τιτλους για το θεαθηναι και μονο....
ΥΓ πως σου ηρθε και εγραψες ολα αυτα τα κουλα?αυτα πιστευεις αληθεια?