Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-08-08, 10:23
Το avatar του χρήστη Physalia
Physalia Physalia is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: 02.02.2008 - Ημερίδα: Καταδυτικά Πάρκα στην Ελλάδα - Προβληματισμοί και Προοπτικές

Προφανώς πρόκειται για το ΚΠ που μας είχε προαναγγείλει ο κος Μπουφίδης (της Ομοσπονδίας) στην Ημερίδα.

Ελάχιστα γνωρίζω τις συνθήκες στην περιοχή αν και πράγματι από τη μικρή εμπειρία μου θυμάμαι το Θερμαϊκό σαν μια μάλλον κλειστοφοβική θάλασσα (από άποψη ορατότητας), όχι όμως χωρίς βιολογικό ενδιαφέρον. Από μια άποψη δε με χαλάει και πολύ η ιδέα της προσέλκυσης του κόσμου να δει αυτή τη θάλασσα από πιο κοντά... έχω την αίσθηση ότι θα μπορούσε κάτι τέτοιο να συνεισφέρει πολύ στις διαδικασίες ευαισθητοποίησης του κοινού, πράγμα που ίσως θα ενέτεινε τις προσπάθειες απορρύπανσης και καλύτερης διαχείρισης του πολύπαθου αυτού κόλπου....
Όπως και να'χει, σίγουρα αποτελεί περίεργη προσέγγιση για το ξεκίνημα του θεσμού....

Ελπίζω πάντως να τα καταφέρουν γιατί μου αρέσει το σχήμα... εμπλέκονται πολλοί φορείς σε αυτή την προσπάθεια και σίγουρα είναι η μοναδική εώς τώρα σοβαρή και ολοκληρωμένη απάντηση στο μονοπώλιο των ιδιωτών.....