Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-08-08, 17:26
Το avatar του χρήστη Physalia
Physalia Physalia is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: 12.08.2008 - Διασυλλογικό ΟΧΙ στους Αγώνες Ψαροτούφεκου

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο PanEx Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευτυχώς αυτή τη φορά το κατατρεγμένο ψαροτουφεκάκι βρήκε στο φόρουμ σας δύο "υποστηρικτές" με άψογες απαντήσεις.
Πάνο, δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα ποιούς υποστηρικτές εννοείς αλλά κάτι μου λέει ότι τον ένα τον είδες στο πρόσωπο του ισοπεδωτικού (to put it mildly) κου Καλλιοτζή....

Κακώς απευθύνεται στους Συλλόγους μας με αυτό το ύφος ο εν λόγω κύριος. Το αντεπιχείρημά του είναι τουλάχιστον άτοπο εφόσον δεν ανταποκρίνεται επουδενί σε όσα πρεσβεύουν οι Σύλλογοι που υπογράφουν τη Διαμαρτυρία. Αν έστω και μία φορά οποιοσδήποτε από αυτούς τους Συλλόγους είχε υποστηρίξει με οποιονδήποτε τρόπο το νυχτοψαρομπούκαλο, ίσως η πρότασή του να αποκτούσε ένα νόημα. Απευθύνεται όμως σε τόσο λάθος αποδέκτες που η "επιχειρηματολογία" του καταντάει ανυπόσταστη και (γιατί να το κρύψομεν άλλωστε) παιδαριωδώς γελοία....
Κοινώς, μου θύμισε κάτι αττάκες σε τσακωμούς στη διάρκεια της φοίτησής μου στο νηπιαγωγείο -άντε βαριά και πρώτες τάξεις δημοτικού.....

Επίσης με την ευκαιρία θα ήθελα Πάνο να μου εξηγήσεις που είδες τους Συλλόγους μας να βάλλονται κατά του "ψαροτούφεκου κατ' επέκταση" όπως αναφέρεις.

Σε παρακαλώ πολύ να ξαναδιαβάσεις το κείμενο και να μου πεις αν εντοπίζεις πουθενά τον σαφέστατο διαχωρισμό που κάνουμε μεταξύ αυτών-που-δεν-είναι-ίδιοι και των ΑΓΩΝΩΝ ψ/τ.

Φιλικά,

Μαρία

ΥΓ. Και παρεμπιπτόντως, κρίνοντας από συζητήσεις στο δικό σας φόρουμ, έχω την αίσθηση ότι μαλλον και η πλειοψηφία των ψαροκυνηγών μοιράζεται τις ίδιες ανησυχίες με μας σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση τέτοιων αγώνων... Δε βλέπω λοιπόν που ακριβώς χωρίζουμε τα στρατόπεδα και που προκύπτουν οι υποστηρικτές "μας" και "σας"....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 29-08-08 στις 17:29.
Απάντηση με παράθεση