Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-09-08, 10:06
Big-Blue Big-Blue is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Απάντηση: Πληρωμένες βουτιές;;;

Seafarer έγινες απόλυτα κατανοητός και έχεις στα περισσότερα λάθος κατά τη γνώμη μου, ή μάλλον την κλασική ελληνική νοοτροπία: αφού το κάνουν και οι άλλοι να το κάνω και εγώ.
Τι πάει να πει σαιζόν είναι? Οκ τότε, να επιλέξουμε όλοι τέτοια επαγγέλματα για να δουλεύουμε 4 μήνες maximum το χρόνο!!!
Επίσης μιλάμε για βουτιές που δε γίνονται στον τόπο σου άρα δε στέκει το επιλέγουμε ένα καταδυτικό και πάμε συνέχεια με αυτό. Μιλάω για περιπτώσεις που θέλεις να πας διακοπές και μετά από 10-20 χρόνια πχ. να νοιώσεις σαν τον Γιώργο τον Δελβ/δη (δεν το γράφω όλο γιατί θα το μπερδέψω) και να λες πως έχω βουτήξει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα (αυτός μιλάει για παγκόσμιες βουτιές αλλά οκ... καλή είναι και η Μεσόγειος για μένα, yet).
Η λογική του σωστού επαγγελματία δεν είναι το να τα αρπάξω φέτος και του χρόνου βλέπουμε αλλά να κάνω ένα όνομα σωστό και ο ένας πελάτης θα μου φέρει και άλλους. Και στην τελική δε θα σωθώ με μια δουλειά εποχιακή.
Επίσης αυτό είναι εντελώς παράλογο: ''Τα τελευταια χρονια με την οικονομικη δυσκολια που μαστιζει τον τοπο μας ειναι δεδομενο οτι η καταδυση γινεται απλησιαστη για τον Ελληνα με κοστολογιο βουτιας 45-50 ευρω!!!
Ίσα ίσα που θα έπρεπε να πέσουν οι τιμές και όχι να ανέβουν.

Έναν προβληματισμό εξέθεσα, δεν ελπίζω να λύσουμε τα οικονομικά μας προβλήματα εδώ, ούτε να λύσουμε το πρόβλημα του Ελληνικού τουρισμού, ούτε να συμφωνήσουμε αναγκαστικά. Ειδικά σε on line συζητήσεις είναι πολύ πολύ εύκολο να παρεξηγηθείς παρά να σε καταλάβει ο άλλος
Απάντηση με παράθεση