Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-09-08, 10:42
Το avatar του χρήστη Yannis
Yannis Yannis is offline

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: Πληρωμένες βουτιές;;;

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο seafarer Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω προτεινω το εξης:
Λοιποοοον, εγω παλι λεω το εξης: εκεινος που θελει πραγματικα να βουτηξει και το εχει αναγκη θα βρει τον τροπο. Θα κανει πακετο και θα του βγει φθηνα - θα γινει φιλος καπου και θα του βγαινει φθηνα - θα φερει φιλους του και θα εχει αλλη μεταχειριση και αλλα πολλα.
Εκεινος που δεν θελει να ζυμωσει 10 μερες κοσκινιζει λεγανε οι παλιοι!!!
Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος.......
και γιατι να πρεπει να κανω πακετο και να αναγκαστω να δωσω μπαμ και κατω €250 με €300 σε καποιο καταδυτικο και να πρεπει μετα να βουταω ολη την ωρα μαζι του για να "βγαλω" τα λεφτα μου...

με ακριβως αυτην την λογικη και αυτο τον τροπο εμενα με εχουν χασει απο πελατη σχεδον ολα τα καταδυτικα κεντρα στην Αττικη...

με βλεπαν χρονια, μα ηξεραν, και ολοι μου ζητουσαν €30 με €35 την βουτια ή με €250-€300 για ενα πακετο 10 βουτιων...
αφου ρε φιλε με ξερεις !
διπλα σου μενω....
γειτονας σου ειμαι ....
να με χασεις απο πελατη δεν προκειται ( που τελικα με εχασες, και εσυ και οι αλλοι !) τι σε κανει να θελεις να με δεσμευσεις ετσι !

γιατι να μην σου δωσω εσενα τα €25 για την βουτια μου και τα αλλα €225 που απαιτεις να σου δωσω να μην τα δωσω να παρω εναν καινουργιο ρυθμιστη ... και να ερχομαι μετα να βουταω μαζι σου και να χαιρομαι...
απλα πραγματα .....

__________________________________________________ __________
Τα βίντεο μου : http://www.youtube.com/idimou
Απάντηση με παράθεση