Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-09-08, 23:17
Το avatar του χρήστη fin
fin fin is offline

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Απάντηση: Πληρωμένες βουτιές;;;

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Big-Blue Εμφάνιση μηνυμάτων
Χωρίς εισαγωγή, σάλτσες κτλ γιατί τρέχω σαν τρελός με κολοδουλειά και όλο το καλοκαίρι βουτιές γιοκ.
Βρίσκετε λογικές τις τιμές 45-50€ (περίπου) ανά βουτιά για άτομο που έχει όλο τον εξοπλισμό πλην φιάλης και ζώνης; Δε μιλάω για ιδιαίτερα μέρη (ναυάγια κτλ)...
Δεν ξέρω, εμένα με χαλάει πολύ το σκηνικό αυτό. Από την άλλη αν δεν έχεις καταδυτικό ζευγάρι ή αν δεν ξέρεις τα μέρη ή αν δεν προλαβαίνεις να τα μάθεις δεν έχεις άλλη επιλογή. Όμως σε 5 μέρες διακοπές να θέλεις και 250-300€ για 10 βουτιές;;;
Φιλε καταναλωτη, θα μου επιτρεψεις να συμπληρωσω χρησιμα κενα.
Δεχομαι σαν υπεκφυγες οτι προβλημα ειναι η παρεα η το που ειναι τα μερη . Χιλιες φορες να βουτας με μετριο ζευγαρι που ξερεις παρα με λαχειο της ημερας και τα μερη αποκαλυπτονται με κουβεντουλα με ντοπιους ψαραδες στη ψαροταβερνα του χωριου. Παω ετσι στην τιμη, κατευθειαν.
Προφανως 50€ δεν ειναι τιμη για προιον πρωτης αναγκης (αλλα το scuba δεν ειναι) μπορεις να χαρεις ατελειωτα 4ωρα με απνοια και λιγοτερο κουβαλημα.
Αν εισαι αμετανοητος στο να κουβαλησεις τον εξοπλισμο των 1500€ για μια βουτια και κολησεις σε ενα 50€ σε εχω χασει.
Αν εισαι αμετανοητος στο να κουβαλησεις τον εξοπλισμο των 1500€ σαν καθωπρεπει scubamaniac συνειδητοποιησε οτι σου χρειαζοταν εκτος απο παρεα και τουλαχιστον min 10000€ εξοπλισμου επιπλεον (σκαφος συμπιεστη χωρια τη φρικη συντηρησης μεταφορας) για να βιωσεις το βιτσιο. Δε βλεπω κατι φτηνο σε αυτο. Ειναι σαν να μπαινεις σε ενοικιασεις αυτκινητων σε νησι και τους πεις "ρε παιδια θελω ενα hammer με 30€ τη μερα εχεται;". Τελικα ναι με 30€ παιρνεις ενα suzuki alto και χαιρεσαι που το βρηκες. Θα προτιμησεις να περπατησεις γιατι με αυτο το ποσο κανει αποσβεση του alto σε μια saizon? I don't think so!
Οι κλεφτες και απατεωνες δεν οριοθετουνται απο τιμες αλλα απο το ποσο ευτυχισμενος εισαι μετα τη συνεργασια. Αυτο, πιστευω, ειναι και πρεπει να ειναι το κριτηριο σε προιοντα ψυχαγωγιας.

PS1 Δεν ειμαι κατ παροχος πλεον εδω και πολλα χρονια (επιχειρηματα οπως τα δικα σου με σκοτωναν)

PS2 Ευχομαι (καλοπροαιρετα) η προσεγγιση που εχεις για τη δεοντολογια της αγορας να επεκτεινεται και στην δικη σου επιχειρηση.

Προσοχη ομως. Υπαρχει 0,00000001% να πεφτω εξω!