Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-09-08, 07:35
Το avatar του χρήστη gmav
gmav gmav is offline

Περιοχή: thessaloniki
Απάντηση: Πληρωμένες βουτιές;;;

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο fin Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν εισαι αμετανοητος στο να κουβαλησεις τον εξοπλισμο των 1500€ για μια βουτια και κολησεις σε ενα 50€ σε εχω χασει.
χμμμ.... δηλαδή θεωρούμε όλους που ασχολούνται με την αυτόνομη κατάδυση τόσο άνετους οικονομικά?
τα 1500 (και παραπάνω μερικές φορές) που δώσαμε για την απόκτηση του εξοπλισμου, γνωρίζει ο κάθε πάροχος σε τι βάθος χρόνου το αποκτήσαμε (και μερικοί και με τι θυσίες)?

το ότι εγώ δε θέλω μόνο 1 βουτια (άρα και μόνο 50 ευρώ) αλλά παραπάνω μήπως ανεβάζει κι άλλο το κόστος? (το οποίο θα πρέπει να το συνυπολογίσουμε στο γενικότερο κόστος των διακοπών που είναι ούτως ή άλλως αυξημένο)

το οτι κουβαλάμε τον εξοπλισμό μας, μήπως παίζει και το ενδεχόμενο, ο εξοπλισμός που θα νοικιάσουμε να είναι κάκηστης συντήρησης? (απο την μικρή μου εμπειρία στα καταδυτικά της χαλκιδικής, αυτό ήταν τακτικό φαινόμενο).

Παράθεση:
Ειναι σαν να μπαινεις σε ενοικιασεις αυτκινητων σε νησι και τους πεις "ρε παιδια θελω ενα hammer με 30€ τη μερα εχεται;". Τελικα ναι με 30€ παιρνεις ενα suzuki alto και χαιρεσαι που το βρηκες.
νομίζω πως όταν πας με το δικό σου εξοπλισμό (σα να λέμε με το δικό σου αυτοκίνητο) είναι σα να τους λες, "ρε παιδιά, θέλω να παω εκεί, αλλά δε ξέρω το μέρος, μήπως μπορειτε να με πάτε"?
(και στο ίδιο μέρος, μαζί με σένα, να πάνε και άλλους 10)...

www.sailman.gr

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gmav : 09-09-08 στις 07:45.
Απάντηση με παράθεση